3 trin til at lave din egen hjemmeside

Har du en plan om at lave din egen hjemmeside, men er du ikke sikker på, hvor du skal starte, har vi med tre trin her gjort det nemt for dig at komme i gang med dette.

Det behøver nemlig ikke at være svært at lave sin egen hjemmeside. Når du først kender til de rette værktøjer, kan du faktisk sætte dit eget website op på bare en enkelt dag, alt afhængig hvor mange krav du har til din side.

Køb de bedste alu persienner her hvis du står og mangler nye i din bolig.

Vælg dit domænenavn

For at komme i gang med at lave din helt egen hjemmeside, er det jo bl.a. vigtigt, at du vælger dit eget domænenavn. Det er det domænenavn, folk skal indtaste i deres browser, hvis de gerne vil klikke sig ind på din hjemmeside. Et domæne koster omkring 50-100 kroner, hvis det er ledigt til registrering, og du kan selv vælge, om det fx skal være et .DK, .COM eller .NET domæne, du vil have. Her er der frit valg på alle hylder, så længe dit domæne er ledigt på markedet, og andre ikke har registreret det før dig.

Vælg din platform at bygge din hjemmeside på

Dernæst skal du finde ud af med dig selv, hvilken platform du gerne vil bygge din hjemmeside på. Der er kommet rigtig mange platforme, der gør det nemt for dig at lave en hjemmeside uden tidligere erfaring, og her er det så bare med at vælge den platform, du har det godt med at bruge. Nogle er gratis, andre koster penge, og der er fordele og ulemper ved dem alle. Du kan blandt andet vælge at kigge nærmere på løsninger som WordPress, Wix og Squarespace, som alle giver dig mulighed for at bygge en hjemmeside nemt.

Find et webhotel

Hvis du vælger en løsning som WordPress, skal du finde et webhotel, hvor du kan installere din hjemmeside på. Wix og Squarespace tilbyder hosting som en del af pakken, hvorimod du med WordPress skal finde dit eget webhotel. Det koster helt ned til få hundrede kroner om året, så det er ikke dyrt at komme i gang med. Du kan finde mange gode webhoteller i Danmark, som er klar til at hjælpe dig med at få din første hjemmeside i luften. Og med en løsning som WordPress på dit eget domænenavn, kommer du ikke uden om at købe et webhotel.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *