Badesko og svømmefødder

Så er der dømt juleræs! Lidt for tidligt. Allerede midt i oktober? Jo, den er god nok. Du har sådan set bestemt dig for at tage det med sindsro. Alligevel bliver du grebet af stemningen. Julegaver. Julepynt. Fed mad. Det er lidt overvældende. Du tænker lidt over, hvor mange julegaver du egentlig skal købe. Du tæller på fingrene: Der skal købes 10 gaver til den nærmeste familie. 4 til venner. Og én til dig selv. Du forsøger at lave et budget. Og du tænker dybt over, hvad du skal købe til alle familiemedlemmerne.

Forskellige interesser

Din storebror er glad for at spille fodbold. Han skal have et bar nye fodboldstrømper. Du har set, at du kan få nogle med logoer for store fodboldklubber på. Sådan et par. Fint. Din søster skal have noget makeup. Det er nemt nok. Din mor? Det er straks lidt mere besværligt. Hun tager jo til Spanien i 3 måneder hver vinter – lige efter jul. De kommer hjem til jul og fejrer den hos dig i år. Det er hyggeligt.

Badesko

Du kommer i tanke om, at hun beklagede sig sidste år, over at hun ikke havde fået købt et par ordentlige badesko i god kvalitet. Så det er jo en oplagt gave, til en dame sidste i tresserne, som elsker at bade i Middelhavet. Du skriver ”badesko” på din liste over julegaverne, som skal købes ind. Du får efterhånden, som du tænker på din familie, lavet en god liste. Og du tænker, at du sådan set ikke har noget at tabe ved at købe julegaverne allerede i oktober eller begyndelsen af november. Det vil betyde, at du ikke skal ræse rundt de sidste dage inden juleugens forskellige ceremonier og ritualer skal udføres – igen.

Du sidder ved din skærm. Slår ind på et site, der sælger badetøj. Du leder efter badesko. Men du kan ikke rigtigt finde et par i god kvalitet. Du kan simpelthen se på billedet, at de vil gå i stykker efter en kort periode. Skal du smide dine penge efter dem? Nej. Du vil hellere bruge pengene på et par badesko af rigtig god kvalitet. Så ved du nemlig, at din mor bliver glad. Og at hun ikke skrider på en glat sten, dernede på stranden.

Svømmefødder og neoprensko

Du laver en ny søgning efter badesko. Ved et tilfælde finder du et site, der sælger dykkerudstyr. Du kan se, at de har en kategori, der hedder svømmefødder – se her. Du kan hurtigt se, at du er havnet det forkerte sted. Det er ikke finner, din mor har brug for. Lige inden du hopper væk fra sitet, ser du, at de har en kategori, der hedder ”tilbud”. Af nysgerrighed klikker du ind på den. Du ser, at de har neoprensko ( se dem her ) på tilbud.  Du klikker på kategorien. Og her ser du lige det, du har ledt efter: Badesko i super god kvalitet – og de er kraftigt nedsat. Du finder et par i den størrelse, som din mor har brug for. De ser lidt pudsige ud. Men beskrivelsen fortæller, at de er skridsikre. Du trykker på ”Læg i kurv”- knappen. Tjekker ud og skal nu se efter sokker til fodboldspillere.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *