Sådan bliver du ekspert i at bruge dine bækkenbundskugler

Bækkenbundskugler nyder i dag en stigende popularitet, hvilket i høj grad skyldes den populære Netflix serie ”Broad City”, der netop har været med til at popularisere de små kugler som sexlegetøj. Men vidste du at bækkenbundskugler – foruden at give dig fantastiske orgasmer – også kan spille en væsentlig rolle i at styrke dine bækkenbundsmuskler, samt musklerne i dine nedre dele. Hvis du hører til de mennesker, der allerde ejer et sæt bækkenbundskugler, men ikke er helt klar over hvordan du bedst skal bruge dem, så skal du læse videre her. Bækkenbundskugler er nemlig også et fremragende sexlegetøj.

Er bækkenbundskugler sikre at bruge?

Som med stort set alt andet, så indebærer brugen af bækkenbundskugler forskellige farer, der dog nemt kan undgås med omhyggeligt brug af dette sex legetøj. Disse omfatter:

 

 • Følelsesløshed ved for megen brug.
 • Rifter hvis man ikke anvender glidecreme.
 • Visse mennesker er mere følsomme end andre, så nogle kan opleve et ubehag ved at bruge bækkenbundskuglerne. Sørg derfor for, at du vælger den korrekte størrelse, samt at du læser vejledningerne grundigt inden du går i gang.

Gør dette, inden du benytter dine bækkenbundskugler

Hvis du er ejer af et sæt bækkenbundskugler, er der nogle enkle forberedende ting du skal gøre inden du går i gang med at bruge dem. Dette er mest af alt for at undgå visse bakterielle infektioner, så sørg for at du følger alle trinene nedenfor.

 

 • Sørg for at vaske dine hænder før brug af bækkenbundskuglerne – og helst med en eller anden form for antibakteriel sæbe.
 • Rengør derefter dine bækkenbundskugler med varmt vand og (igen helst antibakteriel) sæbe. Efter dette er gjort, skal du aftørre kuglerne med et tørt og nyvasket håndklæde.
 • Sidst men ikke mindst skal du nu påføre rigeligt med vandbaseret glidecreme på bækkenbundskugler. Dette gør, at kuglerne nemt vil glide ind, samtidigt med at du undgår rifter eller andet ubehag.

Når du så er klar til at gå i gang

Nu er dine bækkenbundskugler klar til brug, og du kan nu helt og holdent give dig hen til en erotisk fornøjelse ud over det sædvanlige. Hvis du er nybegynder, så kan du med fordel benytte dig af følgende fremgangsmåde.

 

 • Sørg for at du ligger i den mest behagelige position, såsom på ryggen med benene spredt.
 • Næste trin er at langsomt føre bækkenbundskuglerne ind i skeden. Hvis dine bækkenbundskugler har en streng, så skal du sørge for at denne befinder sig udvendigt.
 • Når bækkenbundskuglerne nu er behageligt placeret indvendigt, så kan du nu tænde for vibrator funktion i et tempo, som du har det behageligt med.
 • Hvis du planlægger at bære dine bækkenbundskugler udenfor, så skal du nu spænde dine bækkenbundsmuskler, så kugler bliver hvor de skal. Du kan nu fortsætte din dag med bækkenbundskuglerne inden i dig.
 • Hvis du efter et stykke tid kan mærke, at dine bækkenbundskugler er ved at falde ud, så skal du blot blidt skubbe dem tilbage på plads. Rom blev jo ikke bygget på én dag.

 

Hvordan bækkenbundskugler føles vil selvfølgelig variere fra person til person; men overordnet set vil det typisk opleves som en lettere prikkende fornemmelse, der forstærkes i takt med at du bevæger dig; og nå ja, fik vi nævnt at dette føles fuldstændigt fantastisk?

 

 

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *