Bedste vinduespudser i København

Så skal vi til det igen. Det her med at pudse vinduerne. Udvendigt er de godt stribede af snavs fra vintervejrets strabadser. Indvendigt er aftryk fra fedtede fingre og næser. Det ligner en dag med kolde og våde hænder, snavset vand og timer spildt på et dårligt stykke arbejde. Jeg er ikke god til at pudse vinduer. Måske fordi det keder mig inderligt. Det gør al rengøring faktisk. Så hvis jeg skal have gjort ordentligt rent her i lejligheden, så skal jeg vistnok finde en dame, som kan klare det for mig. Så kan jeg også koncentrere mig om mit arbejde.

Den helt rette

Det er sin sag at finde en person, som kan gøre ordentligt rent, og som er til at betale. Den sidste dame, jeg talte med om det, nægtede at pudse vinduerne. Hun kunne godt gå med til at støvsuge og støve af. Hun ville såmænd også godt vaske gulvene i køkkenet og badeværelset. Da jeg har trægulve i stuen, og på værelserne ville hun ikke ødelægge dem med at vaske dem. Kun støvsugning.

God vinduespudser

Men vinduerne, det nægtede hun altså. Så jeg fandt en vinduespudser her i København. Bestilte en tid, hvor han kunne komme og få gjort arbejdet. Han var ret hurtig, og ruderne var flunkende rene.

Jeg tænker, at jeg hellere må få fat i ham igen. Han var heller ikke urimeligt dyr. Det vil være en lettelse, hvis jeg kan finde ham. Jeg kan bare ikke huske, hvad firmaet hed.

Jeg har googlet ”Vinduespudser København”. Uh, der er mange af dem. Jeg er åbenbart ikke den eneste, som ikke kan lide at pudse vinduerne. Eller er vi københavnere bare dovne?
Jeg synes ikke, at jeg kan genkende et af firmanavnene, der kommer frem på skærmen. Så jeg sætter mig til at sammenligne deres priser. Jeg vil ikke betale en formue for det. Jeg finder 4 stykker, som jeg synes, har gode priser.

Gode udtalelser

Det næste, jeg kigger på, er udtalelser, som deres kunder har givet. Det er lidt sjovt, de er alle sammen dygtige og hurtige, siger kunderne. Ikke én af dem indrømmer, at de ikke var helt tilfredse, og derfor fik deres penge tilbage! Nå, det er jo heller ikke lige det, man vil sælge sin ydelse på. Altså at kunden ikke var tilfreds. Men den der med fuld tilfredshed eller pengene tilbage, den er der jo mange, som bruger. Så hvorfor ikke også i udtalelserne. Ja, jeg spørger bare.

Jeg fandt et firma, hvor jeg kan booke en tid online. Jeg skal bare angive, hvilken type vinduer og hvor mange af dem, jeg skal have pudset. De fortæller mig med det samme, hvad det vil koste mig, og så har de en rabatordning. Jeg kan få en gratis vinduespudsning efter 10 pudsninger. Det fungerer som et slags klippekort. Lidt, ligesom de gamle 10-turs kort, man kunne købe til bussen, inden de indførte rejsekortet – men med en ekstra tur på. Smart!
Det er dem, jeg skal have fat i. Ingen tvivl om det. Deres priser ser også meget rimelige ud.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *