Beregner

Indtil for ganske få år siden, var det danske lånemarked domineret af tunge bankorganisationer. Bankerne, der gennem flere hundrede år, har forfinet den kunst, det er at snyde sine kunder, og sætte jagten på bedre bundlinje over alt, hvad der hedder kunderelationer og servicemind.

I dag er markedet for lån heldigvis åbnet en del mere op, hvilket har skabt grundlag og plads for en helt ny type udlånere – de private online låneselskaber.

Som oftest er disse låneselskaber enten ejet af banker, finansieringsfonde eller store virksomheder. Deres niche er ganske enkelt at udbyde billige lån på nettet af forskellige art, til danske privatpersoner og virksomheder.

Denne artikel kommer ikke udelukkende til at handle om online lån, der ellers er vores store passion, men også mange andre former for lån. Til slut giver vi tips og tricks til, hvordan du finder det helt rigtige lån.

Kontantlån, banklån – hvilket lån?

For udefrakommende kan det danske lånemarked godt virke lidt som en jungle. Det er svært at navigere rundt i en verden af indædte sælgere, der alle holder stejlt på, at deres løsning er den bedste overhovedet. Når du skal optage et godt lån, er det derfor ekstremt vigtigt – essentielt – at du kender dine mål og behov fra start.

På baggrund af nøgletal som lånebeløb, løbetid og maksimalt ÅOP kan du nemlig skære igennem på et sagligt grundlag, i stedet for at lade dig manipulere af dygtige sælgere og svage øjeblikke.

Her på vores side har vi dedikeret en hel sektion til alle mulige former for lån, så du kan blive informeret og få greje på denne spændende, men lumske branche. De mest gængse former for online lån er:

 • Forbrugslån
 • Kviklån
 • SMS lån
 • Minilån
 • Mobillån
 • Netlån oversigt
 • Hurtig lån
 • Lynlån

Låneprocessen i store træk

 1. Start altid med at lægge et budget, så du kender dit månedlige rådighedsbeløb. Når du kender dit månedlige rådighedsbeløb, kan du indtaste det i en låneberegner, som denne: https://penge-lån.nu/laaneberegner/. Forbrugslån beregneren er udviklet specifikt til at beregne, hvor stort et forbrugslån, du har råd til at optage.
 2. Research er nøglen til et godt lån. Få overblik over markedet, så du kan finde den helt rigtige løsning.
 3. Ansøg om et lån på det valgte låneselskabs hjemmeside. Husk at gå i dybden med dine besvarelser, da dette er din eneste chance for at påvirke låneselskabets vurderingseksperter positivt. Fremstå voksen og ikke alt for ivrig.
 4. Når dit lån forhåbentlig accepteres, overføres de lånte penge til din valgte konto inden få timer hele døgnet rundt (også i weekenden). Tidligere kunne du ikke få dit lån udbetalt i weekenden, men det kan du nu. Det er faktisk meget populært at låne penge om lørdagen, som du kan læse her: Lån weekend DK
 5. Husk at lægge en plan for tilbagebetaling af lånet. På denne måde slipper du for slemme overraskelser, og ekstra udgifter og omkostninger.

Idéen bag et lån

Selve tanken om lån af penge har eksisteret i verden i mange tusinde år. Siden omkring middelalderen har der eksisteret reelle banker, hvoraf nogle få stadigvæk eksisterer den dag i dag. Online låneselskaber er som udgangspunkt mindst lige så kompetente som disse lånegiganter, idet deres ekspertise og kompetence blot drejer sig om en lille niche på et i forvejen stort lånemarked.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *