Studerende

Vores studievejleder fortalte os, at hvis vi manglede penge, kunne vi få billige lån til studerende i banken. Og det var præcis der, jeg ansøgte om et studielån, men jeg fik et blankt afslag!

Min veninde, Heidi, fik ligeledes afslag, da banken heller ikke ville låne hende penge uden indtægt. Både Heidi og jeg har et SU-lån ved siden af vores SU, men disse to indtægter slår slet ikke til. Det, som mange ikke tænker på, er, at vi studerende har præcis de samme udgifter som alle andre. Den eneste forskel er bare, at vi næsten ingen penge tjener.

Kviklån til studerende

Kviklån har muligvis ikke det bedste ry, men ikke desto var det kviklån til studerende, der reddede Heidi og jeg. Vi skulle på have nye studiebøger, og en studietur stod for døren, så var vi virkelig økonomisk klemte begge to.

Heldigvis fortalte en af vores medstuderende os, at vi bare kunne tage et hurtigt lån til studerende. Hurtig lån er det samme som kviklån til studerende, og vi kunne se, at der var en lang række fordele.

  1. Alle – også studerende – kan få lån uden kreditvurdering
  2. Alle – også studerende – kan få lån uden sikkerhed
  3. Alle – også studerende – kan få lån som 18 årig
  4. Lån til studerende i RKI kan dog ikke lade sige gøre

Sammenligning af kviklån til studerende

Disse to lånesider har en omfattende oversigt over billige lån til studerende:

Kviklån Info – gå til hjemmeside

Forbrugslån Billige – gå til hjemmeside

Ved at benytte dig af en ovenstående lånesider, kan du nemt og hurtigt få dig et overblik over lånemuligheder for studerende.

Også gratis lån

De billige lån til studerende var ikke bare billige, men visse af dem var faktisk også gratis. Gratis lån til studerende lyder måske for godt til at være sandt, men de findes altså. Alle studerende kan låne penge gratis i 30 dage helt uden renter og gebyrer.

Lån gratis og rentefrit i en måned, var præcis det, som reddede Heidi og jeg. Vi lånte begge 5000 kr. til nye bøger samt en studietur til Rom, hvilket var helt fantastisk.

Slip for studiejob

Det er naturligvis ikke alle, der vil låne penge under deres studietid. Det er naturligvis op til dem selv, at de hellere vil arbejde i det lokale supermarked. Jeg nægter bare at gøre det, fordi det vil gå ud over mine lektier.

Skulle jeg arbejde 3-4 timer hver dag, ville jeg ikke kunne lave lektier i det tidsrum, og det er et no-go. Flere af vores medstuderende har endda heller ikke villet optage SU-lån, hvilket jeg ikke forstår noget af. Renten på SU-lån er blot 4%, og man skal først starte med at afdrage efter endt uddannelse.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *