Blomster året rundt

Nu har du fået nok af påske. Der har været lidt for mange gækkebreve. Og du skal give alle dine børnebørn påskeæg – lidt forsinket – fordi I kunne jo ikke ses i påsken – og du kunne selvfølgelig heller ikke gætte, at påskebrevene kom fra dem. Du fik fire. Du har tre børnebørn, så hvem kom det fjerde gækkebrev fra?

Smukke blomster

Det var fint pakket ind i en stor buket blomster, som du fik leveret lørdag formiddag lige inden påske. Det var en blomsterhandler, som du kender, der leverede den. Du ved, at han har blomsterlevering på Amager, og har da også selv benyttet hans ydelse ved forskellige anledninger. Du kunne bare ikke gætte, hvem det var, der sendte dig blomster med gækkebrev. Og det irriterede dig faktisk hele søndagen.

Men da din bror så ringede op mandag aften for lige at høre, om det går godt, gik det op for dig, at det var ham, der havde sendt blomsterne og brevet. Du takkede ham inderligt for det. Spurgte om, hvordan livet i USA er, og naturligvis, om han har planer om at komme hjem til Danmark til sommer. Han svarede ikke direkte på dine spørgsmål, men han nævnte noget om, at en plan er ved at forme sig. Han snakkede i lang tid. Talte om sit job og sin familie derovre. Fortalte dig, at det var hans hustru, der havde sagt til ham, at han skulle sende blomsterne til dig.

Den rigtige blomsterhandler

Han havde haft besvær med at finde en blomsterhandler med blomsterlevering i København. Han spurgte dig, også om han og hans hustru kan bo hos jer, hvis det lykkes dem at komme til Danmark til sommer.Jeg sendte ham et link til en artikel om det med at sende blomster, hvis han skulle få brug for det igen – denne her.

Du svarede naturligvis, at de er velkommen. Du blev rørt, over at han havde brugt tid på at finde en blomsterhandler på Amager. Hans telefonopringning ville have været tilstrækkelig for dig.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *