De 5 værste fejl, virksomheder begår med sociale medier

Erhverv og industri er rygraden i enhver økonomi. De giver job, producerer varer og tjenester og genererer skatteindtægter. I de senere år er erhvervslivet og industrien kommet under beskydning for at skabe forurening, skade miljøet og udnytte arbejdere. Men der er mange virksomheder og industrier, der er forpligtet til bæredygtighed og socialt ansvar. Disse virksomheder bruger bæredygtig praksis, genbruger og genbruger ressourcer og kompenserer deres medarbejdere retfærdigt. De skaber også produkter, der er sikre for miljøet og forbrugerne. Her er 20 virksomheder, der sætter standarden for ansvarlig forretning. 1. Method Home Method er et grønt rengøringsmærke, der bruger bionedbrydelige og ikke-giftige ingredienser af høj kvalitet til at producere husholdningsrengøringsmidler. Virksomheden har modtaget flere priser, herunder Social Venture Award fra University of San Francisco og Award for SustainableBusiness fra San Francisco Chamber of Commerce.

5 opsøgende strategier til at hjælpe dig med at opbygge links

Outreach linkbuilding er en fantastisk måde at få links af høj kvalitet til din hjemmeside. Det involverer at kontakte andre websteder og bede dem om at linke til dit websted. Dette kan være en fantastisk måde at få flere besøgende til dit websted og forbedre din søgemaskineplacering. Du kan bruge en række forskellige opsøgende værktøjer. Nogle af dem omfatter: BuzzStream Everreach Linkdex Routesetter Scrapebox (anbefales ikke) Her er 4 gode strategier til effektiv opsøgende kontakt: 1. Lav din research først. Dette er især vigtigt, hvis du leder efter lokale links. Mange websteder vil ikke linke til dig, hvis du er uden for den geografiske placering, du målretter mod. Så før du begynder at kontakte websteder, skal du sørge for at vide, hvad deres præferencer er. 2. Start med en personlig e-mail.

Hvor meget koster linkbuilding? Det afhænger af den service, du bruger.

Linkbuilding kan være en yderst effektiv måde at forbedre din hjemmesides søgemaskineoptimering (SEO) og drive mere trafik til dit websted. Omkostningerne ved linkbuilding kan dog variere afhængigt af de tjenester, du bruger, og mængden af arbejde, der er involveret. Generelt kan du dog forvente at betale alt fra et par hundrede dollars til et par tusinde dollars for en omfattende linkbuilding-kampagne. Typer af linkbuilding Der er tre hovedtyper af linkbuilding: Off-site: Linkbuilding, der kræver deltagelse tredjeparter til at bygge links til dit websted. On-site: Linkbuilding, som du selv udfører ved at tilføje links til dit websted. Gæsteblogging: En type linkbuilding på stedet, hvor du tillader andre websteder at poste indhold på dit websted. Omkostninger: Gratis (hvis du gør det selv) eller et par hundrede dollars pr. link.

Link til artiklen

Link Building

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *