De mange fordele ved kosttilskuddet fiskeolie

At spise fiskeolie til morgenmad lyder måske ikke super lækkert. Men ligegyldigt hvor sindssygt det lyder at spise fiskeolie, ændrer det ikke på, hvor mange fordele dette kosttilskud bringer med sig. Det gælder både medicinsk og ift. motion og træning.

Men hvad er fiskeolie helt præcist? Fiskeolie indeholder en række umættede Omega-3 fedtsyrer ved navn EPA (eikosapentaensyre) og DHA (dokosahexaensyre). Som navnet tydeligt hentyder til, findes olien i de fleste ’fede’ fisk såsom sild, makrel, laks og diverse andre havdyr.

Du har sikkert allerede hørt tale om fiskeolie før, og det er ingen overraskelse. Fiskeolie er nemlig hurtigt blevet en af de mest populære former for kosttilskud på grund af dens mange forskellige fordele.

Kan have mange medicinske fordele

Den bliver brugt både som kosttilskud af mange træningsentusiaster, men hjerteforeningen anbefaler også at hjerte-kar-patienter spiser sig til omega-3 fiskeolier gennem kosten. Anbefalingerne er 350 g fisk pr. uge, hvoraf de 300 g bør komme fra fede fisk. Har du for eksempel problemer med at spise fisk af den ene eller den anden grund, kan fiskene så byttes ud med den direkte indtagelse af fiskeolie, så du stadig får den anbefalede mængde.

Fiskeolie indeholder også en række irritationsdæmpende komponenter, der kan modvirker smerter, der forekommer på baggrund af for eksempel gigt. Det kan også være med til at modvirke ting som åreforkalkning og diverse blodsygdomme.

Det er selvfølgelig her vigtigt at nævne, at fiskeolie ikke er den eneste slags kosttilskud med medicinske fordele. Mange andre former for proteinpulver har også diverse positive effekter som behjælpning af immunforsvaret.

Under en krone pr. kapsel

Som en ekstra dejlig bonus kan du få alle disse mange fordele dejlig billigt. For under en krone pr. kapsel, faktisk. Du kommer dem selvfølgelig ikke en kapsel af gangen, men med en så lav pris pr. kapsel, koster 100 eller 200 kr. pludselig ikke så meget. Skynd dig ud, og få din billige fiskeolie i dag.

Nu hvor der er blevet gennemgået alle de medicinske fordele, er det måske også vigtigt at gennemgå, hvordan fiskeolie kan hjælpe dig i forhold til træning. Fiskeolie har via undersøgelser vist sig at kunne hjælpe med både opbygning af muskelmasse og vægttab. De forskellige udkom kommer selvfølgelig an på, hvilken kost du ellers har, og hvilken slags træning du udfører.

Mens der findes diverse ’slankepiller’, der sjældent har nogen beviser for, at de virker, er fiskeolie en både veldokumenteret, økonomisk og mere naturlig måde at opnå de resultater, du ønsker.

 

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *