Derfor bør du tage til Schweiz

Schweiz er beliggende i Centraleuropa. Landet grænser op med tyskland, Liechtenstein, Østrig og Syd Italien. Men hvad ved vi egentlig om landet? – Jo ser du. Schweiz hedder oprindeligt https://linkcia.dk/app/admin/index.php ikke Schweiz. Faktisk hedder det Schweizerische Eidgenossenschaft. Men det er lidt langt at sige og stave til, så vi kander det bare for Schweiz. Landet har et areal på hele 41.285 km2. Og der bor hele 8,6 millioner i landet. Her fra Danmark tager det 1 time og 45 minutter at flyve dertil, men hvad skal vi se hvis vi turen går til Schweiz. Her får du nogle ideer til landets mest populære seværdigheder. 

Hovedstaden Bern

Schweiz er kendt for deres arkitektur, og de har de ene bygninger efter den anden, som oser af historie, kunst og arkitektur. Hvis man er meget interesseret i bygninger og arkitektur, så bør man absolut give hovedstande Bern et besøg. For der kan du se den smukke katedral, hvor du også kan se floden Are, som slanger sig igennem byen. Og så oster Bern bare rigtig meget af charme, kultur og ro. Man bliver også ramt af en kulturel oplevelse, da man kan støde ind i bygninger som har arkitektur fra både tyskerne, franskerne, og de indlevende Schweizere. Og der er mange butikker, hvor man kan finde ægte souvenirs, og man kan også købe CBD olie fra Schweiz. 

Saint Pierre katedralen

Du har måske hørt om katedralen som aldrig vil dø. Denne katedral er beliggende i Geneva, og heder Saint Pierre Katedralen. Den blev opført i det 12. århundrede, og har været brændt ned mange gange efterhånden. Men gang på gang, formår katedralen at rejse sig igen. Katedralen er placeret et godt sted, hvor man kan få rigtig mange timer til at gå. 

Hvis du er hesteinteresseret

Hvis du elsker heste, så skal du helt sikkert tage til norschweiz. Med bestemt: byen Saignelégier. Det er en lille by, men den er kendt for sin hesteavl. Om sommeren afholdes der et kæmpe hestemarked, som er en fest, hvis man godt kan lide hest. Der er optog, hestevæddeløb, præsentationer af nye opdræt osv. Der er en fantastisk oplevelse, både hvis man kan lide heste, men også hvis an godt kan lide arrangementer. Der er desuden også mulighed for at opleve et smukt landskab på hesteryg, ved at man lejer nogle heste, og tager på oplevelse. 

Til det højere luftlag

Hvis du altså ikke er højdeskræk, så er det værd at besøg byen Zermatt, og dertil Matterhorn bjerget i Schweiz. Det er et sted med meget turisme, og det er ikke svært at forstå. For her kan du opleve byen som er i 1600 meters højde, og med den mest fantastiske udsigt over bjerget Matterhorn, som ligger i 4478 meters højde. Bjerget tiltrækker tusindevis af bjergbestigere hvert år, generelt turister, som godt kan lide at stå på ski. 

Der er rigtig mange forskellige seværdigheder i Schweiz. Og de færreste af os, ser Schweiz som et spændende land, og farer til Italien, Frankrig, eller Spanien. Men en tur til Schweiz vil give én på opleveren. 

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *