Det er tid til at gå i haven

Foråret er over os, og det er tid til at gå i haven. Der skal ryddes op og ordnes bede. Har du et drivhus, skal det vaskes og gøres klar til tomater og agurker, og hvad du ellers plejer at dyrke derinde. Måske drømmer du om at få nye buske, frugttræer eller en frodig blomsterhave i år?

Få råd til den have du drømmer om

Indrømmet, der er meget arbejde i at have en have. Det kan være et kæmpe knoklearbejde og dine havedrømme når måske ikke altid at blive indfriet. Måske fordi du ikke har tid nok eller simpelthen ikke orker. Med et hurtigt lån sms kan du låne penge til at finansiere din have.

Med en lille investering kan du hyre professionel hjælp, for eksempel en anlægsgartner eller havemand. Lad dem planlægge din have og lave det hårde beskærings- og oprydningsarbejde. Så kan du koncentrere dig om at plante og så grøntsager, blomster, buske, træer eller hvad du drømmer om.

En smuk sommerhave med blomster

En forholdsvis nem måde at få en skøn have på er ved at så blomster. Masser af blomster. Køb for eksempel vilde blomsterfrø-blandinger og lav den vildeste blomstereng i baghaven. Køb en masse krukker og altankasser og så velduftende og farverige blomster på terrassen eller altanen.

Til stor nydelse for dig og din familie. Så store engblandinger med blandt andet valmuer og blå kornblomster. Køb storkenæb online og lav de smukkeste bede med blodrød eller bølgekronet storkenæb eller en Rozanne eller Rose Clair i sarte blå og lyse rosa farver.

Så blomster i krukker og lad dem vokse op ad espalier eller i hængekrukker i højden. Det er nemt at så blomster og resultatet er en duftende og smuk have, der taler til alle sanser.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.