Dette skal du ønske dig til dit babyshower

Det kan være svært at finde ud af, hvad man skal ønske sig til sit babyshower, når man venter sig sit første barn. Derfor kommer der her en liste over ting, du kan vælge mellem, hvis du er i tvivl.

Fra dine veninder: Strømper og tøj

Du kan sagtens få billige strømper børn, som også er behagelige og rare for barnet. Du kan også ønske dig tøj til din baby, f.eks. sparkedragter, huer eller bare ”almindeligt tøj”. Det kan være sjovt for ens veninder at skulle gå ud og finde tøj til dit kommende barn, og så er der da noget hyggeligt ved, at du kan iklæde barnet noget, der kommer fra dine veninder, og som du ved de også har tænkt, kunne være nuttet.

Fra bedsteforældrene: Mad og kærlighed

Der er bare nogle ting, der hører sig til bedste forældre. Det kan f.eks. være, at din mormor laver en helt speciel hindbærmarmelade fra Mormors Hindbær. Så kan du jo også glæde hende ved at ønske dig det fra hende. Ellers skal bedsteforældre bare komme med en masse kærlighed.

Fra forældrene: De større ting

Det er nok dine forældre – barnets bedsteforældre – der giver de største gaver. Det er fra dem, du kan ønske dig babynest, barnevogn eller vikletæppe. Barnets bedsteforældre vil for det meste elske at få lov til at give lidt store gaver, og det er jo noget, du kan benytte dig af.

Kusiner og andet familie: Småting

Af dem der er lidt længere ude i familien, kan du ønske dig småting som blespand, ammeindlæg, brystvortecreme og D3 dråber til baby. Det kan godt være, de ikke giver så store gaver, fordi de ikke er tæt familie, men der er stadig mange småting, man også skal bruge, når man venter sig sit første barn.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *