Dine børn vil elske magic balloons 

Dine børn vil elske magic balloons 

Som lille elskede man balloons, når vi skulle ud og socialisere på diverse restauranter. Det var især, når jeg skulle på Burger King, hvor ballonen ikke kun var udendørs legetøj, men de var faktisk var et element af oplevelsen hos Bones. På Jensens Bøfhus kunne man få fantastiske pomfritter, og som noget af det bedste kunne jeg få tilladelse til at beholde ballonen, som vi modtog når jeg ankom til restauranten. Når vi sad på stolen kunne jeg kigge på loftet som var tildækket af balloons over det hele, dette gjorde selve oplevelsen så meget bedre. ballonen er noget af det fedeste fra min ungdom, og balloons magic optræder ofte i løbet af vores liv, og balloons magic er stadig en del af nogle af mine fejringer.  

Balloons kan for os være mange forskellige objekter. Man har eksempelvis ballonen som udendørs legetøj hver eneste sommer, hvor vandkampe med familien og andre bekendte var en fast begivenhed. Her organiserede vi så mange ballonen jeg på nogen måde kunne, så vi med mit vandlegetøj kunne producere de bedste sommertider sammen med mine familie. Som en del af denne tradition, fandt vi ud af, at vi kunne købe magic balloons der kan hjælpe folk med hurtigt at lave en del vandballoner samtidligt, så man bare kan komme i gang med den sjove del af processen. ballonen er stadig underholdende vandlegetøj selv eftersom man nu er blevet ældre. Faktisk er udendørs legetøj generelt stadig virkelig sjove, specielt hvis der her om sommeren skal holdes begivenheder, hvor vi kan kombinere det danske vejr, balloons og øl, og derved gør vores sociale arrangementer det mere festlig.  

Ballonen til mange arrangementer 

Magic Balloons har ikke behov for nødvendigvis at have forbindelse til udendørs legetøj. Balloons magic er gode til festlige perioder, såsom til fester. Jeg plejer altid at anskaffe os ofte masser af en flere forskellige balloons, hvis det er os, som står som arrangør for festlighederne. Mine venner er typisk super tilfreds med den begivenhed, som jeg formår at skabe med ballonen. De kræver selvfølgelig en del ressourcer, hvis jeg selv skal lave alle disse balloons uden hjælp. Men vi har hørt, at I uden problemer kan købe disse cool magic ballons, hvor du faktisk kan oppuste mange samtidigt, og derved sparer en masse tid i processen!  

Vi tror, at min dybe begrejstring for ballonen kommer fra min unge dage, hvor mine forældre for det meste gjorde meget brug af balloons, som en måde af fejre os. Ballonen blev brugt til at pynte lejligheden, så næsten alle venner virkelig fik åbnet deres øjne, idet de ankom til arrangementet. Heldigvis er jeg født i sommeren, og vandballoner har også altid været en del af vores lege til min begivenhed. Der blev derfor altid skaffet balloons ind til den gigantiske kamp, hvor mit udendørs legetøj blev en kæmpe succes blandt mine bekendte, som ivrigt deltog i vandkampen i varmen. De købte  ballonen gennem en hjemmeside, hvor de kunne bestille ekstrem mange ballonen til begivenheden. Så ekstrem mange balloons at vi endda havde til flere uger, hvor venner fra hele byen kunne deltage i en kæmpe vandkrigleg.  

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *