Eksperttips, du skal vide, når du laver dit websted

Websider er rygraden i mange virksomheder, men det kan være svært at vide, hvad der skal til for at lave en hjemmeside. Sandheden er, at der er så mange forskellige faktorer, der er involveret i oprettelsen af et websted. Det er vigtigt at overveje din virksomheds branding og mål, før du går videre med designmulighederne. En stor beslutning, du skal træffe, er, om du skal hyre et bureau til at hjælpe dig, eller om du vil gøre det hele selv.

Denne artikel vil gennemgå nogle eksperttips, der vil hjælpe dig med at vejlede dig, når du laver dit websted!

Sørg for, at dit websted afspejler din virksomheds branding.

Du bør se på din virksomheds logo og andre markedsføringsmaterialer. Hvis du har et billede, der repræsenterer dit brand, bør det også være med på webstedet.

Glem ikke grafik af høj kvalitet! Folk foretrækker websteder med tiltalende billeder, der forbedrer deres oplevelse. Sørg for, at de er i høj opløsning, så folk kan se dem tydeligt uden at skulle knibe øjnene sammen eller zoome ind.

Tænk på dine kunders behov

Det er vigtigt at spørge dig selv, hvilken type oplysninger folk vil have fra dit websted? Vil du have produktbeskrivelser og billeder, en blog, kontaktoplysninger? Sørg for, at det, der er på webstedet, afspejler det, der vil være mest nyttigt for potentielle kunder, der leder efter denne type oplysninger om din virksomhed.

Sørg for, at dit websted er funktionelt

Hver side skal have et formål, og hver sektion skal være let at finde for søgemaskiner eller brugere, der leder efter de pågældende oplysninger. Du kan bruge tid på at optimere hver side, så den rangerer bedre på Google! Vær forsigtig med, hvad du vælger at inkludere, hvis dit mål er SEO – husk, at ikke alle elementer på et websted er ens.

Det er også vigtigt at sørge for, at dit websted er mobilvenligt, da mange mennesker nu tilgår websteder via deres smartphones og tablets!

Hyr et webbureau

Hvis du ikke ønsker at tage dig af besværet med at skulle opsætte et helt websted selv, eller hvis du ikke er teknisk begavet nok til at skabe et funktionelt websted, er det en god idé at samarbejde med et webbureau. De kan hjælpe dig med at skabe det perfekte websted til din virksomhed og branche hurtigt og uden besvær!

Nu tænker du måske hvor meget koster en hjemmeside, hvis man henvender sig til et webbureau, og det er klart, at det koster lidt mere, end hvis man selv skulle lave den. Til gengæld, får du også en hjemmeside, der er unik og 100% funktionel.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.