En nem måde at få luft i din økonomi på

Hvem har ikke af og til brug for lidt mere luft i sin økonomi ? Det er nemmere at få end du tror!

Nogen måneder er hårdere at komme igennem end andre. Det er de måneder man gerne vil kunne skube nogle af sine udgifter. Hvilket for mange så automatisk betyder at de skal lave lån eller overtræk. Der findes dog en nemmere og smartere måde. Du kan nemlig få en smart afbetalingskonto du kan bruge til alle din onlinekøb. Dermed kan du samle køb fra forskellige shop i en og samme afbetaling. Det sparer både bøvl og udgifter.

En konto som f.eks. viabill er lavet til at blive brugt i onlineshops. Det virker lidt som at betale med et kort eller mobilepay. Dermed kan du nemt købe alt på afbetaling. Varer som tøj, sko, sminke, legetøj, værktøj, frækt lingeri, sommerdæk, møbler og endda sexlegetøj kan samles i samme afbetaling. Det gode ved kontoen er at den ikke koster noget at have. Det er først når du laver nogle køb at der kommer renter på. Det er ikke virkelig dyrer at bruge den end det ville være at lave overtræk.

Hvordan skal jeg bruge den når jeg skal købe ind ?

Når du skal bruge den til at købe ind med. Så skal du dybest set blot gøre som du plejer. De butikker du køber ind i normalt har uden tvivl muligheden i deres betalingssystem. Det er nemlig noget stort set alle shops i Danmark understøtter. Du smider varerne i kurven som du plejer og går til kassen. Her vælger du så den nye løsning. 

Når alle dine køb er fortaget, vil de være samlet som et beløb på den nye konto. Her kan du så afgøre hvor hurtigt og hvornår det skal betales retur. Du kan afgøre hvor mange rater det skal deles op i og hvornår afbetalingen skal starte. 

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.