En personlig gave

I år besluttede vi at lukke firmaet i en måned. Sommerferielukning. Vi havde overvejet at holde åbent henover hele sommeren, men tidligere års erfaring har vist os, at der sker absolut intet i løbet af juli måned. Så det er lidt spild af medarbejdernes tid at få dem herind på kontoret. De vil jo hellere blive hjemme og holde ferie sammen med deres familier. Så vores beslutning var ikke svær at tage.

Firmagave til festen

Vi inviterede alle medarbejdere til en sommerfest, hvor vi gav hver især en personlig firmagave. Bare som en lille påmindelse om, at vi sætter pris på dem. Hver især. De var glade for det, og festen var god. Der blev udvekslet mange tanker om, hvad firmagaverne kan bruges til. Vi havde fået vores sekretær til at finde dem forskellige steder. Hun havde fået et budget til hver gave og havde gjort et godt stykke arbejde med at finde de rigtige firmagaver. De fleste vil blive glade for den, de fik. Der var bl.a. en af vores medarbejdere, der er meget glad for at lave crossfit, så han fik et sjippetov med vores logo på håndtagene.

Kreativt – også med firmajulegaver

Han blev superglad for det. Hvordan hun har fundet ud af, at han laver crossfit, ved jeg ikke. Han er jo ikke det mest åbne menneske, vi har ansat. Snarere lidt introvert, men utroligt dygtig til at udføre de opgaver, han får. Faktisk er det også hende, der hvert år finder de helt geniale firmajulegaver hos Y-Design.

Der var også en af pigerne, som arbejder hos os, som fik et sæt høretelefoner. Sådan nogle bøffer – også med vores logo på. Hun blev vildt begejstret. Hun fortalte alle, at hun vil bruge dem dagligt på kontoret. Af to grunde: Hun gider ikke at høre på det vrøvl, som hendes to kollegaer altid taler om. (Byture og piger.) Og at hun vil glæde sig til at lytte til klassisk musik, mens hun laver sine udkast til produkterne, vi designer. Sig mig lige, hvordan vores sekretær har fundet ud af, at hun vil blive glad for at få de høretelefoner? De taler jo ikke sammen til hverdag.

En lækker kurv

Til min partner her i firmaet havde hun købt en stor kurv med vin og chokolade. En lidt gammeldags firmagave, synes jeg. Men han blev sørme glad for den. Han sætter pris på god vin. Til mig havde hun købt et kit til fremstilling af gin. Det er min nye hobby. Det kom egentlig ikke som en overraskelse. Jeg fortæller hende ofte om mine hobbyer. En god gave, som jeg nød at pusle med i løbet af juli.

Jeg har lovet vores sekretær, at når ginen er klar, så bringer jeg hende en smagsprøve. Det bliver sjovt. Hun er en skæg pige. Meget levende og med masser af humor.

Til hende købte vi en lille halskæde med en stjerne, hvorpå vores logo er trykt. Den blev hun glad for. Ikke for prangende, men absolut synlig. Den er lige hendes stil. Jeg har set hende bære den slags kæder, med hjerter eller perler. Men ikke en stjerne, så vi tænkte, at den sikkert vil finde sin plads i hendes samling. En god, lille firmagave.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *