Events i firmaet med et formål

Hvis du har erfaring med at planlægge et firmaevent, så ved du, at det kan være en ret stor udfordring. Medarbejderne er jo forskellige. De har forskellige forventninger til, hvordan sådan et event skal være. Nogle mener, at der skal være kulturelt indhold i det. Andre vægter et måltid og en fest højest. Andre igen vil bare være sociale og er sådan mere indstillet på at snakke med kollegaerne. Nogle af medarbejderne er lidt ældre, andre er meget unge. Nogle vil klæde sig pænt på – andre igen vil være helt casual påklædt. Hvordan får man lavet et godt event for alle dem? Det skal jo helst være sådan, at alle kan mødes og hygge sig sammen. Og der skal være noget, som bevirker, at alle gerne vil deltage i eventet.

Øvelser i teambuilding

En oplagt mulighed er, at du starter med at finde nogle simple og gratis teambuilding øvelser her, der hverken er fysisk krævende – eller tager lang tid at udføre. På den måde kan du stille og roligt få alle involveret på lige fod. Der findes mange forslag til øvelser, I kan udføre. Du skal bare bruge en lille smule tid på nettet for at finde gode forslag. Søg eventuelt efter ”gratis teambuilding”, og du vil blive overrasket over, hvor mange forslag du finder. Du bliver naturligvis nødt til at læse lidt om øvelserne, og du skal naturligvis vælge teambuilding øvelser, der ikke udsætter nogen for fare. Du skal heller ikke vælge øvelser, der på forhånd udelukker en eller flere af medarbejderne fra at deltage.

Start klogt

Du bør også overveje om de teambuilding øvelser, I skal starte firmaeventet med, skal foregå udendørs eller indendørs. Og ja, det kan være godt betale sig at have en plan b, der kan sikre, at eventet kan starte, selvom vejret ikke holder. Så teambuilding øvelserne skal helst kunne udføres både ude og inde.

Måske synes du ikke, at du har tiden til at undersøge, hvilke gratis teambuilding øvelser du skal vælge. Det bør dog ikke volde dig problemer. Der er mange muligheder for at få professionelle eventarrangører til at planlægge et super firmaevent, der indeholder både sjove og udfordrende øvelser og indslag. Det kræver kun, at du kontakter sådan et eventbureau.

Oplægget til en god firmafest

Du skal selvfølgelig forklare bureauets repræsentant, hvad det er, du ønsker for eventet. Er der tale om, at der er mange nyansatte, som skal sluses ind i nogle af de gamle og velfungerende teams på arbejdspladsen – eller er der tale om at du helst vi give dine medarbejdere en god oplevelse, sådan for at vise dem, at du værdsætter de indsatser, de gør hver dag? Eller er der tale om en gammel tradition i firmaet, som bare skal fortsætte, men også moderniseres lidt?
Ja, der er mange grunde til, at der skal arrangeres et firmaevent. Og der er mange forskellige muligheder for at kombinere indslag og udfordringer, så alle i firmaet kan deltage og få en god dag.
Om du selv vil stå for hele arrangementet – eller blot en lille del af det, er op til dig. Det kan være, at du helst bare vil holde en velkomsttale til alle og, så lade de professionelle om, at I får nogle gode firmafester sammen.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.