Få den bedste nattesøvn med en kontinentalseng

Døjer du også med dårlig søvn om natten? For rigtig mange danskere er det svært at få en ordentlig nattesøvn, hvilket kan påvirke deres humør og indsats på arbejdet dagen efter.
Læs mere om, hvorfor du bør vælge en kontinentalseng at sove i.

Hvor vælge en kontinentalseng?

Du skal købe en kontinentalseng, fordi en giver en fantastisk god kvalitet og dermed nattesøvn.
En kontinentalseng er bygget om med tre forskellige lag, hvilket giver den et typisk højere udseende end andre senge. Du ligger dermed ovenpå hele tre forskellige former for madrasser og det kan tydeligt mærkes, når du ligger på den om natten!
De fleste andre former for senge har bare en simpel sengeramme nedenunder, der holder madrassen på plads. Selve rammen af andre senge giver derfor ikke noget ekstra til komforten, når du sover. Men det gør en kontinentalseng derimod.
Men en sådan seng kan du roligt blive liggende og snuse en doven lørdag morgen eller sidde og hyggelæse et par timer, før du skal i seng om aftenen. Med en kontinentalseng finder du hurtigt ud af, hvor dejligt og komfortabelt et sted, din seng pludselig er blevet til.
Vi bruger utroligt mange timer og ikke bare vores dag men også af vores liv i sengen. En tredjedel af vores liv bliver brugt på at sove og det er derfor utroligt vigtigt, at det du ligger på også er af en kvalitet, der er til at regne med.
Det vigtigt, at du ikke ligger i flere timer om natten på en dårlig og hård madras, for det kan give gener senere hen. Og din ryg skulle jo gerne holde en del årtier endnu.

Tilpas efter behov

Vi mennesker har forskellige behov, når vi sover. Nogle skal have en hård madras, imens andre skal have det, som om de svømmede ned i en skumfidus.
Hvilke behov og krav du har for din madras, kommer helt an på din krop og hvis du gør og døjer med problemer med både ryg og lænd, så prøv lige at hør dine læge ad, om du mon ikke kunne hjælpe dig selv ved at få en anden seng.
Men en kontinentalseng kan du selv indstille sengens fasthed og kan dermed tilpasse sengen lige efter dine behov. Det kan du på grund af de tre forskellige lag, hvoraf det er det midterste lag – springmadrassen – som skal justeres på, hvis du synes madrassen for eksempel er alt for hård til dig.
Af denne grund kan du dermed også indstille sengen forskelligt, alt efter hvad du og din partner har behov for. Selvom man sover i samme seng, så har man jo ikke samme behov. Med en kontinentalseng kan du nemt skille de to dele af sengen ad og give dem forskellige grader og fasthed og blødhed alt efter jeres behov.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *