Fede bilreklamer

I mit lille hjemmeweb-firma er der faktisk sket det, at det slet ikke er så lille mere. Vi er vokset i voldsom grad, og det er vi af flere årsager, og jeg vil her dele dem med dig, så du forhåbentlig også kan vokse i dit firma!

Markedsføring på biler

Det var en af mine gamle venner fra Handelsskolen, der gav mig den ide at få lavet noget bedre markedsføring for mit hjemmeweb-firma, der jo egentlig gik fint – men det voksede bare ikke.

Jeg undersøgte markedet lidt i relation til bilreklamer, og jeg måtte erkende, at jeg var en smule i tvivl om, hvorvidt jeg havde lyst til at transformere min fine bil til en rullende omgang klistermærker.

Men jeg kunne jo godt se, at det er noget, folk i gadebilledet får øje på.

Folieindpakning af biler

Jeg fik mig en god snak med det mest seriøse firma, jeg kunne finde – nemlig Kellmann Skilte, og det endte med, at jeg kørte ud og besøgte dem.

Da jeg kom derud, var de ved at lægge sidste hånd på en Mercedes E550, der havde fået en total indpakning med folie. Jeg spurgte ejeren lidt om det, og han kom sådan set med det gyldne svar:

Beskytter bilens lak

Med en folieindpakning af bilen er dens lakering beskyttet 100% mod lys, forurening og vaskeridser. Og så er det jo en ret genial måde at få bragt et budskab på – men faktisk viser det sig, at mange får udført en bilindpakning uden reklamer.

For eksempel denne lille Opel Corsa:

 

 

 

 

 

 

Som manden forklarede: Når han vil sælge den om 2-3 år, står bilens lakering som den dag, den forlod fabrikken i Tyskland!

Du kan læse om det her: https://kellmann.dk/bilindpakning/

Nu har jeg fået min bil pakket ind, og jeg kan afsløre, at siden er der kommet to ansatte til. Og nu har vi også 2 taxaer kørende i København, der er folierede med vores reklamer.

Og kunderne vælter ind 🙂

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *