Find en au pair online

Der er mange faktorer at tage hensyn til, når du skal vælge en au pair til din husstand. Det første, I skal gøre, er at beslutte, om I ønsker en mandlig eller kvindelig au pair. Dette afhænger af, hvilket køn børnene i husstanden har, og hvilke andre voksne der eventuelt bor sammen med dem. Hvis der ikke er nogen præference, kan I lave en liste over kvaliteter og kvalifikationer, som hver enkelt kandidat skal opfylde, før I interviewer dem

Au pair på fuldtid eller deltid?

Tænk dernæst over, hvor meget tid de vil tilbringe sammen med din familie og om dette stemmer overens med deres krav til tilgængelighed. Hvis de f.eks. selv har børn i skolealderen derhjemme, er det usandsynligt, at de vil kunne forpligte sig til at arbejde på fuld tid, fordi disse børn har brug for deres pleje også.

Hvor gammel skal din au pair have, og er erfaring vigtig?

En anden vigtig ting at overveje er au pairens alder og erfaring med børn. Ideelt set ønsker I en person, der er på samme alder som jeres børn eller ældre, så vedkommende kan fungere som rollemodel. Du bør også spørge om deres tidligere erfaringer med børnepasning for at få en idé om, hvordan de vil interagere med dine børn. Hvad er jeres au pair’s opgaver?

Hvilke opgaver skal din au pair varetage?

Inden I ansætter en au pair, skal I drøfte, hvilke specifikke opgaver de skal have ansvaret for. Dette omfatter ting som at hente børnene fra skole eller tage dem med til aktiviteter, tilberede måltider og hjælpe med lektier. Det er også vigtigt at få afklaret, hvilke dage og timer de skal arbejde hver uge. Har de brug for et visum?

For at finde den helt rette au pair, så besøg siden: https://www.aufini.com/dk/. Her kan du igennem filteret specificerer au pair ud fra alder, erfaring, hjemland og meget mere.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.