Flotte halskæder

Vi er allerede henne i oktober, og der er faktisk ikke så lang tid til, at det er jul. Derfor er jeg allerede begyndt at overveje, hvad jeg skal give mine brødre i julegave. Jeg har 4 brødre. Det er sådan en lidt rodet historie, som mine forældre har bragt mig ind i. Noget med børn fra tidligere ægteskaber og børn, efter jeg er blevet født.

Stamtræet

Som regel skal jeg altid tegne stamtræet, for at folk kan forstå mine mærkelige familierelationer. Det gider jeg ikke at gøre lige nu, så du må bare tro på mig, når jeg siger, at jeg har 4 brødre, som hver især skal have en julegave. Min ældste bror er lidt af en bavian. Han kan godt lide at provokere os alle sammen. Han skal have et abonnement til en streamingtjeneste, jeg har fundet. De specialiserer sig i hard rock. Det er lige, hvad han kan lide.

Den pæne bror

Den næste bror er så pæn. Han får et modelfly. Et af de meget store og komplicerede. Han elsker at tale om den tid, hvor han blev uddannet som pilot. Det er måske en lidt kedelig gave, jeg har valgt til ham, men jeg ved, at han bliver glad for den.

Han skal have en badass halskæde

Den ældste af mine små brødre skal have en halskæde. Han har længe snakket om, at han gerne vil have en kongekæde. Så jeg har ledt efter flotte halskæder til mænd. Og jeg har fundet den helt rigtige. Den er lidt dyr. Men det er ok. Han er en sød mand. Og online hos Marjoe er den faktisk ikke SÅ dyr igen.

Min yngste bror er et problem – sådan gavemæssigt. Jeg aner bare ikke, hvad jeg skal give ham. Han er den her sportstype, som kan finde på at køre 50 km på cykel – bare fordi han kan. Han har en god cykel. Har han også en cykelpumpe til dens dæk?

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *