Flytning og opbevaring

Det er noget af et stort skridt at tage at flytte til Vestjylland, når man er vokset op i det nordsjællandske. For det første er der sproget. For det andet er der vinden. For det tredje, så er det på landet, og ikke i byen. Sådan er det i hvert fald for mig. Som ærkehelsingoraner har jeg altid haft det nemt: Lille, køn by, med gode shopping muligheder og folk, som taler rigsdansk. Vand og vind, jo, men ikke så kraftigt, som jeg har oplevet det i Vestjylland. Her bliver man jo nærmest blæst omkuld. Man kan se, at træerne ligesom læner sig over mod det østlige Jylland. Vestenvinden er hård. Ikke desto mindre har jeg besluttet mig for at flytte derover. I et lille hus.

Noget nyt

Jeg vil prøve noget nyt. Jeg er den type, som godt kan lide at skifte livsstil sådan ca. hvert 7. år. Efter nogle år i New York og derefter i København har jeg nu fundet på, at jeg skal leve det beskedne – næsten asketiske liv. Indtil jeg finder på noget nyt.

Jeg var i stand til at gå på ’tidlig pension’ i en alder af 35. Jeg har økonomisk frihed og kan godt lide at udfordre mig selv. Så nu vil jeg flytte til Lemvig.

Flytning Jylland

Jeg har en stor lejlighed i København, og jeg kan allerede nu se, at jeg får brug for at opbevare mange af mine møbler. Jeg ville sådan set godt have alle møblerne og resten af mine ting med mig, men der er simpelthen ikke plads til det hele i det lille hus. Også selvom der er et udhus.
Det første, der skal ske, er, at jeg finder et flyttefirma i Jylland, som kan hjælpe med at få de ting, jeg skal have med mig bragt derover. Seng, skrivebord, den lille sofa, kommode, reol osv. Og mit klaver. Ingen steder uden mit klaver.

Men når de ting er bragt ind i huset, så er der heller ikke mere plads. Men hvad gør jeg med den store hjørnesofa? Hvad gør jeg med de ekstra skabe, som jeg heller ikke får plads til? Og min cykel? Jeg får ikke cyklet derovre det ved jeg. Det skal da opbevares. Jeg vil ikke skille mig af med det. Jeg bliver jo nok ikke i Lemvig for evigt. Jeg skal bare derover og nyde naturen ved Vesterhavet, dyrke en stor køkkenhave og tage mig tid til at skrive den bog, jeg længe har gået med i tankerne.

Opbevaring i Randers

Det flyttefirma, som jeg fandt på nettet i går, har faciliteter til opbevaring i flere byer. De fortæller om opbevaring i Randers og Hobro. Jeg tænker, at det må være løsningen, fordi jeg fandt ikke noget firma i Holstebro eller Struer, som også tilbyder opmagasinering.  Jeg vil faktisk godt have mine ting så tæt på mig som muligt. Det kan jo være, at jeg tager fuldstændigt fejl, når jeg siger, at man ikke kan cykle i Vestjylland. Og hvis det er rigtigt, så vil det være rart, hvis jeg kan få min cykel ret hurtigt og ikke skal vente i flere dage på, at den ankommer fra København.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *