forbedre din arbejdsdag med Prostole

Med den stigende mængde af hjemmearbejde som følge af Corona er der kommet et øget fokus på ergonomien når du arbejder hjemmefra. En god ergonomisk kontorstol er vigtig når man arbejder siddende hjemmefra. Hvilket primært gælder for kontoransatte da de sidder meget ned. En kontorstol som støtter kroppen hvor den er mest udsat er vigtigt. Således at du kan arbejde hele dagen uden at få skader eller gener på kroppen. Man skal derfor tænke sig godt om inden man vælger en kontorstol og man skal skal have love til at være kritisk.

 

Med Prostole får du den bedste ergonomi

Ergonomi er vigtig når det kommer til valg af kontorstole. Prostole forhandler et stort udvalg af ergonomiske kontorstole til arbejdspladsen. Med disse aflaster du din krop hele dagen mens du arbejder.  Her skåner stolen din ryg og nakke. Du skal huske at bruge funktionerne, især lændestøtten. Man skal derfor kigge godt efter hvordan lændestøtten er og justere den, således at man ikke falder sammen og får skade i nedre ryg. En god ergonomisk kontorstol hjælper dig med at støtte bedst mulig.  

 

Stolen skal være behagelig at sidde på

God ergonomi i form af mange justeringsfunktioner således at kroppen kan aflastes de rette steder er vigtig. Et andet punkt er hvor godt du sidder på stolen. Der er nemlig stor forskel på at sidde på de forskellige kontorstole. På nogle sidder man så hårdt at kroppen stresser og bliver øm. Hos Prostole kan du vælger kontorstole med fjeder i sædet. Her sidder man så behageligt, at kroppen ikke gereres selv efter mange timers arbejde. Man kan også få puder i sædet som ændrer din sideposition helt diskret i løbet af dagen og hermed modvirker skader. Mange justeringsfunktioner og behagelig sæde forbedrer din arbejdsdag og sørger for at du holder dig sund og rask. Ikke kun på arbejdet men også efter. Med de mange timer man bruger på arbejdet, er gode rammer vigtig for et godt helbred. 

 

 

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *