Gamerstol til hjemmeweb

Der er mange af mine kunder, som bliver meget overraskede, når de besøger mig i min virksomhed. Vi producerer brugskunst i træ til huset. Det kan være alt lige fra dørstoppere, urskiver eller knivskafter til små trædyr, som folk køber, fordi de kan lide designet.
Det er nu ikke grunden til, at besøgende bliver overraskede, når de kommer.

Gamerstol til computerarbejde

De bliver overrasket over at se, at alle vores stole i designafdelingen på regnskabskontoret og i mit er gamerstole. De spørger altid ind til, hvorfor vi har gamerstole stående. Jeg plejer at fortælle dem, at de ansatte, som sidder i mange timer foran en computer, skal sidde godt – og det gør man i en gamerstol. Faktisk så mener jeg, at man sidder bedre i en gamerstol end i en almindelig kontorstol. Gæsterne, vi får, får også en gamerstol at sidde i. Inde på mit kontor har jeg to stående. De har fodskammel, så de besøgende kan smide benene op og slappe af. Lige når de får tilbuddet om at sætte sig i en gamerstol, bliver de sådan lidt stive i det. Det er helt uvant for dem, at man kan snakke forretning, når man sidder i sådan en. Men efter ganske kort tid, så lægger de benene på fodskamlen og begynder at slappe af. Det er med andre ord en form for icebreaking øvelse for dem at sætte sig i gamerstolen. Men det virker godt. Vi får ofte nogle gode samtaler.

Brainstorming

Det kan være, om en særlig idé til et ny projekt, de gerne vil have vores hjælp til at udvikle. Det kan såmænd også være om en særlig ordre og betalingsbetingelserne for den. Gamerstolen får folk til at slappe af, og så kan vi lave gode forretninger – for begge parter.

Jeg fandt på, at vi skulle have gamerstole i virksomheden efter at have prøvet min søns. Han elsker elektroniske spil og bruger meget tid på at spille dem. Han udvikler selv nye games. Han købte sin gamerstol efter en tid med nogle rygproblemer, og den hjalp ham. Da jeg besøgte ham, prøvede jeg at sætte mig i den, og jeg kunne godt mærke, at det er en rigtig god stol. Skabt til mange timer foran en skærm. Så jeg skiftede de traditionelle kontorstole ud med nye gamerstole i flotte farver.

Det er måske et brud på virksomhedens traditionsbundne image udadtil. Vi er kendte og elskede for det klassiske design og gode håndværk, vi laver. Så det er forståeligt, at gæster bliver overraskede over at se, vi har gamerstole i designernes kontorer. Det svarer ikke helt til deres forestilling om os. Flere har sagt, at det overraskede dem. De forventede konservative, tunge kontormøbler sådan i de dunkle farver. Men de kan godt se pointen, i at de ansatte, skal sidde godt. Og at farverne på stolene er forskellige – lige fra turkise til gule og orange gør ikke noget. Det sætter lidt spræl i tingene. Og det er det, vi skal. Vi skal sprælle og videreudvikle. Vi skal være åbne for nye idéer – også i vores produktlinjer. Hvad der sker her bag produktet, som folk er glade for, er vores sag.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *