Gardinbussen i hele Danmark

Vidste du, at der i Danmark findes en bus specielt til gardiner? Den hedder Gardinbussen, og den tager sig af alt opmåling og opsætning af gardiner. Det er en fantastisk service, især for folk, der ikke lige selv kan overskue at opsætte gardiner og alt det bøvl der følger med. Det kan nemlig være utrolig besværligt at måle op, der kan være skæve kanter når det kommer til indretning af hjemmet. Gardiner er en vigtig del af ethvert hjem, og de kan gøre eller ødelægge udseendet af et rum. Bestil din gardinbus i dag her https://gardinbus.nu/. De kører i hele Danmarks kongerige og du kan derfor være sikker på, at du får kyndig vejledning og hjælp til dine gardiner.

Der må godt være tænkt over tingene

Vælg de rigtige gardiner til det rigtige rum: Vælg ikke bare et hvilket som helst gardin til dit hjem, men sørg for at vælge de rigtige gardiner afhængigt af rummet. Du vil for eksempel ikke have tunge gardiner der fylder meget i et lille rum, da de vil få rummet til at føles endnu mindre. Koordinér med dine møbler: Sørg for, at dine gardiner passer godt til dine møbler. Du ønsker ikke et sammenstød af farver eller stilarter, så det er vigtigt at planlægge på forhånd og tænke over, hvilket look du ønsker i dit hjem. Det vil se mindre pænt ud hvis du har lilla gardiner og gule stole. Det er vil være rigtig svært at få til at se pænt ud.

Her får du fem tips til, hvordan du kan indrette dit hjem med gardiner:

Tip et: Sørg for, at farven på dit gardin komplimenterer vægfarven. Hvis du har en lys væg, skal du vælge et mørkere gardin for at skabe kontrast. Hvis du har en mørk væg, skal du vælge et lysere gardin. Dette vil være med til at lysne rummet op og få det til at føles mere rummeligt. Du bestemmer dog helt selv.

Tip to: Tænk på stoffet i dit gardin. Hvis du ønsker en mere luksuriøs følelse, skal du vælge et kraftigere stof som fløjl eller damask. Hvis du ønsker en lettere følelse, skal du vælge et gennemsigtigt stof som hør eller bomuld. Du kan også have forskellige typer af farve

Tip tre: Hæng dine gardiner i den rigtige højde. Tommelfingerreglen er, at de skal være ca. halvanden gang så høje som vinduets bredde. Det vil give dig illusionen af et større vindue og få rummet til at føles mere åbent og luftigt. Samtidig vil det også være irriterende hvis lyset kommer ind af de øverste eller nederste 5 cm.

Tip fire: Invester i gardinstænger af god kvalitet. Det vil sikre, at dine gardiner hænger ordentligt og ikke går i stykker. Man plejer altid at sige man får hvad man betaler for. Dermed kan man også være sikker på, at det holder i lang tid når man køber nogle dyre kvalitetsvare.

Tip fem: Brug bindebånd eller fastgørelsesbånd for at gøre dine gardiner mere interessante.

Alle disse er bare råd, og i sidste ende bestemmer du helt selv.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *