Gratis ferielån

Der er en række danskere på internettet, der beder om et gratis ferielån på 10.000 kr. For det første er det et pænt rundt tal, og for det andet kan du bruge 10.000 kroner på mange ting.

Mange af disse danskere leder efter et hurtigt og let lån til ferie. Det betyder ikke så meget for dem, at de skal betale lidt mere i renter og gebyrer. Derfor bruger de såkaldte online lån, hvor de finder en långiver på internettet i form af en finansiel institution, indgiver en elektronisk ansøgning på långiverens hjemmeside og sender den væk.

Hurtig ansøgning og svar

Derefter vil der blive givet et hurtigt svar på, om de har taget lånet ud. Det kan ske meget hurtigt nogle gange. Der kan f.eks. gå mindre end 15 minutter, før låntageren modtager et svar på sin låneansøgning. Derefter har du fuld magt over pengene og kan bruge dem til hvad du vil og har brug for.

Der er f.eks. mange, der bruger et sådant lån på en rejse. Du kan gøre det samme og finde et lån under her til 10.000 kr.! Man kalder også ferielån og rejser på afbetaling på Huskdetblaa.dk, som er utrolig populære.

RKI lån

Mange danskere er nu endt i Ribers kreditoplysninger. Ca. en kvart million danskere er registreret som dårlige betalere, fordi de ikke har betalt deres regninger til tiden. Det er mange mennesker. De skylder mere end 16 milliarder kroner.

Nogle af disse danskere søger stadig et forbrugerlån trods deres gæld. De afvises normalt, fordi der ikke er nogen finansieringsinstitution, der tør løbe risikoen for at låne penge til dem. Hvis du er registreret i RKI, har du det samme problem. De bør vide, at det ikke ville være klogt af dem at optage forbrugerlån på nettet uden sikkerhed, for disse lån har meget høje rent

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *