Gratis kredit

Vi hjælper dig med at finde gratis kredit, altså med andre ord hjælper vi dig med at låne penge gratis og rentefrit! Vi søger kun efter lånetilbud hos lånefirmaer, som er troværdige overfor deres bankkunder, og som opfylder alle vores krav og yder en sublim service.

At kunne optage rentefrit lån i 30 dage er ganske enkelt fantastisk, og tilbuddet gælder alle nye kunder. Første lån er altså gratis og uden renter og gebyrer af nogen art – lån 5.000 kr. i dag og betal 5.000 kr. tilbage om 30 dage. Det bliver ikke billigere end gratis!

Lån penge uden renter og gebyrer tilbydes af 4 af de førende låneudbydere i Danmark. De 4 låneudbydere er:

  • VIVUS.dk
  • Simbo.dk
    Ferratum.dk
  • LendOn.dk

Her kan du få gratis kredit døgnet rundt og året rundt. Du kan altså låne penge gratis og rentefrit kl 3 og natten og stadig få hurtig udbetaling på bare 30 minutter, se her: https://xn--lne-penge-52a.nu/gratis-laan/.

Også billige hurtig lån online

Der, hvor der findes stor konkurrence, er det forbrugeren, der vinder, og derfor kan låntager få gratis lån i 30 dage, men der er også mange billige lån online. Det er kun nye kunder, der kan låne penge gratis, men fortvivl ej, for mange af de øvrige hurtig lån er meget billige med lave renter.

Vi analyserer priserne fra de lånevirksomheder, der yder lån og finder dem, som giver kunderne de bedste og billigste lån. Vi sammenligner billige lån fra mere end 40 långivere på nettet, hvor du kan låne penge og få dem udbetalt på minutter.

Lån ansvarligt

Lån kan blive til en økonomisk byrde, derfor skal du altid vurdere dine lånemuligheder. Hurtige lån ydes som regel for en kort periode, derfor skal du være sikker på, at du kan tilbagebetale lånet til kreditoren inden den angivne tidsfrist.

Hvis du har spørgsmål eller er i tvivl om, hvilken lånemulighed der passer dig bedst, kan du altid kontakte långiveren, så vil vi prøve at hjælpe dig.

Ofte stillede spørgsmål

Bliver der foretaget kreditvurdering på mig?

Ja, men ikke af Lån-gratis.dk. Långivere og leverandører af andre produkter, som vi videregiver dine oplysninger til (med din tilladelse), vil kreditvurdere dig på sekunder.

Får jeg det pengebeløb, som jeg beder om?

Det beløb, som en långiver tilbyder dig, afhænger af, hvor meget du har råd til at tilbagebetale, om du er husejer eller lejer, dine individuelle personlige omstændigheder, din jobstatus og din kredithistorie.

Hvad er de årlige omkostninger i procent (ÅOP)?

ÅOP afhænger af dine omstændigheder, beløbet og betingelserne for lånet. Långiveren vil bekræfte lånets ÅOP, når det bliver tilbudt dig, og du kan så afgøre, om du ønsker at fortsætte eller ej.

Over hvor lang tid vil lånet blive tilbagebetalt?

Betingelserne for lånet vil variere afhængig af hvor meget långiveren tilbyder dig og hvor meget, du har råd til at tilbagebetale.

Kan jeg tilbagebetale lånet tidligt?

Kontakt venligst din långiver, som kan give dig yderligere information om tidlig tilbagebetaling af dit lån.

Vil det gøre nogen forskel for min ansøgning, hvad jeg skal bruge lånet til?

Nej. Du kan søge om låne til ethvert formål inklusive konsolidering af gæld, bil, ferie, bryllup, kosmetisk behandling, forbedringer i hjemmet eller et hvilket som helst andet formål.

Hvordan får jeg mine penge?

Dine penge vil blive overført direkte til din Nemkonto, når du har underskrevet låneaftalen med dit NemID. Dette tager normalt fra 1 til 30 minutter (døgnet rundt, året rundt).

Hvordan kan jeg kontakte långiveren?

Efter vi har modtaget din ansøgning modtager du oplysninger, hvor du kan finde långiverens kontaktoplysinger, adresse, telefonnummer og så videre.

Hvor lang tid tager det at få en afgørelse?

Det tager normalt et 30-45 sekunder, men nogle gange kan det tage 2 minutter.

Hvorfor beder I om mine personlige oplysninger?

For det meste beder vi kun om kontaktoplysninger fra dig i tilfælde af, at vi får brug for at kontakte dig. Hvis du vil vide mere om, hvordan vi bruger dine oplysninger, bedes du se vores regler og betingelser.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *