Hængende øjenlåg

Jeg sidder her og lytter til et radioprogram om Frank Sinatra, Count Basie og Elvis. Det er ret sjovt at høre, hvordan publikum reagerede, da Frank Sinatra og Elvis sang ”Love Me Tender” sammen. Øret blev lånt til Frank. Skrigene og kærligheden blev sendt i Elvis’ retning. Sjovt. Meget anderledes end koncerter i dag. Jeg elsker jazz, og det gjorde de to herrer vist også. Og jeg må indrømme, at det er en skam, at de ikke er i live i dag. De ville helt sikkert kunne give meget til den moderne musikscene. Også selv om de bevægede sig i genrer, der ikke helt er de mest populære i dag. Med det gode backupband, de havde, og overfloden, som de symboliserer, var det kun succes.

Mulighederne dengang

Men et eller andet sted kan jeg ikke lade være med at tænke på, om de også havde alle de muligheder, som vi har i dag. Fx så ved vi, at Elvis led af overvægt. Vi ved, at Frankieboy var en del af mafiaen. Vi ved også, at de begge to var misbrugere – stoffer og alkohol. Hvad vi ikke ved, er, om de brugte kosmetiske indgreb for at vedblive med at se godt ud. – Bare min tanke, men jeg er sikker på, at det gjorde de.

Den evige ungdom

Man kan ikke blive ved med at ligne en 20-årig som 50-årig. Eller en 50-årig som 70-årig. Jeg er sikker på, at alle de store stars – crooners – i den periode tilbage i 60’erne brugte den tids botox og fillers. Og lur mig, om Elvis ikke har fået en øjenlågsoperation, da overvægten begyndte at blive et stort problem for ham. Overvægt og hængende øjenlåg hænger muligvis sammen. Det er i hvert fald nemt at drage sådan en konklusion.

Øjenlågsoperationer

Sandheden er bare, at hængende øjenlåg ikke kun fremkaldes af overvægt, misbrug eller den slags. Det er en naturlig del af vores liv. Vi bliver ældre, og huden bliver slappere. Vi får hængende øjenlåg. Men i dag behøver man ikke at være en superstar med en kæmpe indkomst for at få gjort noget ved de hængende øjenlåg. Det er faktisk muligt at få lavet en øjenlågsoperation for et beløb, der er til at betale, hvis man vil. Og det er helt sikkert, at viden og teknologien har udviklet sig så meget, at en øjenlågsoperation ikke længere er farlig.
Man kan få lavet en øjenlågsoperation ambulant – og man kan få den lavet sådan, at der ikke vil komme synlige ar. Det sker via noget, der hedder suturteknik, som er en måde, hvorpå kirurgen syr huden sammen på, så der ikke kommer synlige sting.

Det kunne man ikke dengang tilbage i 60’erne, medmindre man havde en formue at bruge på en skønhedsoperation. Og dengang var det vist kun de store stars, der havde pengene til det. I dag er det sådan, at det er til at betale. Ok, man skal spare lidt sammen. Men det er muligt at få sine øjenlåg løftet, så man ser frisk og godt ud ligesom de store crooners gjorde det.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *