Hjemmesko

Her midt i juli er det ferietid. Vi har ikke så meget ferie i år. Men et par uger i et lejet sommerhus er det blevet til. Og det er altså ret kedeligt. Det har øsregnet i flere dage nu, og man kan roligt sige, at her ikke er varmt i huset. Børnene er lidt irriterede. De havde jo håbet på, at vi kunne være på stranden. Men i regn og 15 graders varme er det ikke særligt sjovt.

Ud i landskabet

Vi har derfor været ude og køre nogle ture for at se landskabet i regnvejr. Vi har også besøgt nogle museer. Og vi har brugt timevis på at spille yatzy. I går begyndte min mand og søn så at snøfte. Du ved, sådan som man gør, når man er ved at blive forkølet. Jeg så også, at de begge to sad ved bordet kun med strømper på fødderne. Kulde, regn og kolde fødder er en god kombination. Den er et godt afsæt for at redde sig en god forkølelse.

Hvor er hjemmeskoene

Jeg spurgte dem om, hvorfor de ikke har hjemmesko på. De svarede, at de havde glemt dem derhjemme. Typisk far og søn. De tænker sig ikke om en gang imellem. De ved godt, at stengulvet i huset ikke er varmt. Og jeg vil ikke se frem til at bruge de næste 10 dage som sygeplejerske. Hvad gør man? Man sørger i første omgang for, at de får varmen. Laver en god suppe (som min søn ikke kan lide), tvinger dem til at spise den og sender dem i seng.

Mænd og drenge skal have lune fødder

Dernæst sætter man sig ind i sofaen og begynder at studere kortet over området. Så finder man den nærmeste større by og beslutter, at næste dag skal vi ind til den by, og se efter hjemmesko til mænd og drenge. Og det er planen for i morgen.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *