Hjemmeweb-køb af stort tøj

Det har altid været til stor forundring i vores familie, at min søster, Dorthe, i hele sit voksne liv har haft alvorlige problemer med vægten, for alle andre i familien er almindeligt slanke og har aldrig haft behov for at gå på diæt eller andre tiltag for at holde vægten nede.

Fra buttet til STOR

Som ung pige var Dorthe nok bare, hvad man vil kalde buttet, men efter at hun havde født sit første barn, tog hun voldsomt på i vægt og er i dag overvægtig i alvorlig grad. Hendes vægtforøgelse har helt sikkert medført, at hendes mand, Erik, har givet efter for sin udtalte glæde ved god mad, for han har i hvert fald også taget på, så hans korpus nu matcher Dorthes i omfang.

Men de er glade og tilfredse med deres liv, selv om de godt er klar over, at overvægt i så voldsom grad er skadeligt for helbredet, så de taler da ofte om, at de på et tidspunkt vil gøre noget alvorligt ved sagen.

Det eneste alvorlige problem for dem begge er at finde noget tøj, de selv synes er tilpas smart, fortæller min søster. Udvalget af tøj til store kvinder er altså ikke ret stort, har Dorthe konstateret, og det generer hende, at hun ikke kan frekventere almindelig modebutikker på lige fod med sine slankere medsøstre. Hun er henvist til at gå i specialbutikker med tøj i de største størrelser, hver gang hun skal have suppleret garderoben. Den bedste butik med tøj til store piger er faktisk online: https://www.arkuricurvy.dk/dametoj/

Erik er vokset med opgaven

Og det samme er tilfældet for Eriks vedkommende. Han har dog gennem det seneste års tid fået en lille, hjælpende hånd i form af en ny butik her i byen, der som den eneste har et pænt sortiment af jeans til store mænd. Erik gik som yngre og slankere altid i jeans, men da han havde lagt adskillige kilo til sin kropsvægt, var det faktisk slut med at finde nogle jeans, han kunne være i.

Men det har som nævnt ændret sig nu, fordi den nye tøjbutik her i byen har specialiseret sig i både jeans og andre typer bukser til store mænd, og det er da også tydeligt for alle os andre at se, at den butik har tøj i store størrelser, som reelt er en hel del smartere, end det tøj Erik tidligere gik i.

Trods deres temmelig uformelige kroppe går både Dorthe og Erik faktisk meget op i at se så smarte ud som muligt. For Dorthes vedkommende har det indtil for nylig betydet, at hun altid gik i kjoler eller nederdele, for hun havde ikke held med at finde nogle tilpas smarte bukser til store piger, som var i stand til at skjule bare lidt af hendes fedme. Og det var nok fordi, hun endnu ikke kendte denne butik: https://www.arkuricurvy.dk/dametoj/bukser-og-leggins/

Store mænd kan være smarte

Men en dag var hun med Erik inde for at købe et par nye skjorter i den specialbutik, hvor han er begyndt at handle. Selv om der er tale om en forretning med tøj til store mænd, spurgte Dorthe alligevel, om de ikke havde mulighed for at skaffe nogle smarte bukser til hende, og det kunne de godt skaffe fra den leverandør, de får deres herretøj fra, så nu køber Dorthe sine bukser der.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *