Hvorfor er et dykkerur så smart?

Et dykkerur er ethvert ur, der er designet til at være vandtæt og kunne holde til en dykkertur. Dette kan virke ret indlysende, men der er specifikke kriterier, som et dykkerur skal opfylde for at blive betragtet som et dykkerur.

Lær at bruge det

Dykkerure er designet til dykning under vandet. Dykkerure bruges dermed til at holde styr på tid brugt under vandet. Jo dybere du dykker jo mindre synlighed har du, hvor man så ikke kan læse et normalt ur. Selvlysende minutmarkører vil sikre, at du sporer tiden nøjagtigt og de er designet til den bedst mulige læsbarhed under vandet. Et dykkerur er egentlig ikke så svært at bruge. Det er nogenlunde ligesom et normalt ur, men det kan have mange flere forskellige funktioner. Der er selvfølgelig vandtæt, men nogle af disse kan også måle dybde og dekompression. De kan også være forbundet til din smartphone, så du nemt kan lære at navigere det. Du kan finde et smart dykkerur til dykkere her. Det er op til dig, hvilken slags ur du vil købe, men et dykkerur med lidt flere funktioner gør altid dykkeroplevelse lige lidt sjovere.

Pleje og vedligeholdelse

Du skal passe på dit dykkerur, da det ofte udsættes for sand, hav og salt. Ved at rengøre det efter hvert dyk slipper du for snavs. Skyl uret under ringende vand og tør det med en fiberklud. Ellers kan du bruge et mildt rengøringsmiddel og rengøre overfladen forsigtigt. At få det serviceret årligt vil også sikre, at uret lever op til standarder og er pålideligt.

Nyd din dykkertur!

Gå på en dykketur og brug dit ur. Uanset om du er en dygtig dykker eller aldrig har dykket før, vil du være i stand til at måle de forskellige ting, mens du holder dig selv sikker. Lige meget hvor du dykker henne, så husk at du oplever nye dele af verdenen og at forholde dig sikker.

 

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *