Indpakning

Det har været en lang dag, og jeg er på vej hjem. Min rejse til og fra arbejdet tager ca. 3 kvarter. Jeg bor i Køge, men arbejder inde i København. Når jeg ikke S-toget og derefter bussen, kan det faktisk godt tage mig mere end en time at komme hjem. Tiden, jeg har i S-toget, bruger jeg oftest til at ordne alle de indkøb, som jeg ikke gider at rende i byen efter selv. Jeg benytter mig i den grad af, at jeg har en smartphone og adgang til gratis internet.

Fødselsdagsgaven

Det sidste køb, jeg foretog, var min søns fødselsdagsgave. Det var en ret stor ting. Et fodboldmål, som han kan stille op i vores have og, så bruge til at træne med. Han elsker fodbold, og her i sommerhalvåret går der meget tid med at spille bold op ad en af husets mure. Til min store irritation. Jeg kan jo høre bolden dumpe imod muren. Og bag den mur ligger mit soveværelse.

Jeg arbejder på et hospital og har skiftende arbejdstider. Når jeg har nattevagt, skal jeg simpelthen sove i løbet af dagen. Og så kan det være meget ødelæggende for søvnen at kunne høre bolden dumpe mod muren.

Gavepapir til store gaver

Han blev rigtig glad for fodboldmålet og siden da har han holdt sig til aftalen, vi har om ikke at bruge muren, når jeg skal sove i løbet af dagen.

Jeg kan godt huske hans glæde over at få den store pakke. Han havde gættet, hvad det var, da vi – min partner og jeg – bar den ind til ham. Det havde været noget af en opgave at få den viklet ind i gavepapir. Jeg tror, vi måtte bruge sådan ca. 3 store ruller, hvis ikke flere. Det var ret besværligt at pakke den tingest ind. Og helt unødvendigt, fordi min dreng kunne jo se lige med det samme, hvad det var. Men det blev en flot gave. Med gavebånd!

Paprør til plakater

Egentlig havde jeg lidt dårlig samvittighed over at bruge alt det gavepapir på en enkelt gave. Men fodboldmålet skulle jo pakkes ind. Sådan er det her hos os. Ingen gave bliver givet, uden at den er pakket pænt ind. Om det så, bare er en tegning fra vores mindste, så bliver den også pakket ind. Nu her forleden fik jeg en fin tegning af vores datter. (Hun er 4 år gammel) Hun og min kæreste havde brugt tid på at dekorere et paprør eller plakatrør fra en køkkenrulle, så tegningen kunne blive pakket fint ind i det. Der var både klistermærker, små tegninger og håndskrevne, små, kærlige hilsner på det. En rigtig fin gave, at få, når man kommer hjem efter en aftenvagt og alle, er gået i seng.

Ja, sådan er det i vores lille familie. Jeg sørger altså for indkøbene, når jeg alligevel sidder i S-toget på vej hjem, og så sørger min kæreste for, at dagligdagen fungerer for os alle sammen. Han hjælper meget. Når jeg har dagvagt, er dagene mere overkommelige. Men i ugerne, hvor det er aften- eller nattevagt, så er det en stor hjælp at have en kærlig familie. Nu er vi også blevet enige om at være mere grønne i vores valg.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *