Jacobsens sommerhuse

Det var skønt at være på ferie. I tog til Grækenland i 2 uger og nød strandene Kreta. I lejede da også en bil, så I kunne komme rundt på øen. Den er jo stor, og der er meget at opleve.
Men nu, hvor I er kommet godt hjem igen, så er tankerne allerede henne ved den næste ferie. Til efteråret. I ved, at det nok ikke bliver til en rejse til udlandet igen. Men et eller andet fedt sted i Danmark er slet ikke utænkeligt.

Ferie i Danmark

Det synes jeg, er en god idé – altså at holde ferie i Danmark. Det er jo et land med meget varierede landskaber – selvom vi selv synes, at det er fladt og kedeligt. Men altså: Danmark er ikke Holland – og vi har åse, morænelandskaber der blev dannet i istiden, skove, strande, landbrugsområder og vadehav! Så tal ikke om, at her ikke er varieret. Danmark har jo også mange natur- og kulturtilbud, som det er gratis at deltage i. Fx vandringer med en havbiolog, som vil fortælle dig om strandkantens liv. Rundvisninger på mærkelige og ukendte museer.

Udstillinger, festivaler og meget mere. Der er nok at gøre og opleve. Efterårsferien bliver givetvis også proppet med ekstra mange tilbud – både til børn og voksne. Så ja, en ferie et eller andet sted i Danmark er absolut en glimrende idé. Spørgsmålet er så bare hvor og hvordan? Ikke kun det: Et vigtigt spørgsmål er også: Hvor meget må det koste at tage på ferie i en uge i oktober måned?

Lej et sommerhus i Danmark

Naturligvis kommer det an på pengepungen. Men en billig – og god måde at opleve ukendte steder i Danmark, er ved at leje et sommerhus, der er stort nok til at I alle kan sove der.
Og jeg er sikker på at I kan finde et komfortabelt sommerhus i et smukt område. Der findes nemlig mere end 200.000 danske sommerhuse til leje hos Jacobsens sommerhuse. Mange af dem bliver lejet ud, når ejeren ikke selv vil bruge det. Så det er en mulighed. Det behøver ikke at koste spidsen af en jetjager at leje et sommerhus i en uge. Samtidigt giver det jer frihed til selv at bestemme, om I vil spise ude – eller selv lave mad. Måske er det lige noget for jer. Det her med at bo på hotel, kan jo være sådan lidt upersonligt – og den samme morgenbuffet på hotellet bliver lidt kedelig i længden, ikke?

Sommerhusferie er populært igen

Men I skal lige have en advarsel: Danske sommerhuse er blevet mere og mere populære i de sidste års tid. Dels på grund af Coronakrisen, hvor mange ikke kunne eller ville rejse væk fra Danmark. De har opdaget at et sommerhusophold er en god afveksling. Men også til dels, fordi tyskerne har opdaget, at Danmark er et meget smukt land. De vil gerne bruge tid – og en masse euroer på at holde ferie her i landet. Så der er faktisk rift om sommerhusene som bliver udlejet.
Derfor ville jeg allerede nu begynde at se på sommerhuse i Danmark og eventuelt kontakte et bureau, så jeg kan booke et lækkert sommerhus allerede nu.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *