Jordans og Nike

I løbet af det sidste års tid har jeg af gode grunde lave om på mine vaner, når det handler om motion. Indtil Corona-krisen blev en del af vores hverdag gik jeg sædvanligvis i fitnesscenter. Men det har jo faktisk ikke været muligt, så jeg har været tvunget til at lave mine vaner om.
Det betyder, at jeg ret hurtigt begyndte at løbe og cykle. Jeg går også en ekstra tur med hunden nu. Den er blevet topfit af at gå så mange ture hver dag. Den bliver luftet morgen, middag og aften. Og indimellem så af mig eller vores store datter. Det er mig, der sørger for, at den får den lange tur om formiddagen. Vi går i mindst en time – og går vejen ned til stranden, så kan jeg godt slippe hende løs, så vi kan lege pind.

Skoene slidt op

Men omlægningen af mine vaner har betydet, at vi – vores hund og jeg – har slidt mine sneakers op. Jeg har hårdt brug for et par nye. Og jeg har en helt klar idé om, hvad det skal være for nogle sneakers. Jeg kan bare ikke huske, hvad de hedder. Et eller andet sted har jeg set dem i en e-shop. Selvfølgelig kan jeg heller ikke huske, hvad e-shoppen hed. Sådan er det, når man ofte bare window-shopper på nettet. Og det gør jeg ofte.

Det skal være Nike

Ikke desto mindre, så hiver jeg min tablet frem. Jeg gemmer den imellem hynden og armlænet på min sofa. I Google’s søgefelt skriver jeg ”Nike sko dame”, og jeg får en liste frem. Jeg søger på billeder. Jeg kan genkende skoene lige med det samme, når jeg ser dem. Jeg klikker ind på billedet og kan se, at det er en model, der hedder noget med ”Jordan”. Shoppen, jeg har klikket ind på, ligger bare i USA, så det er et no-go fra min side at købe modellen hos dem. Men jeg kan kopiere navnet på modellen og, så gå ind på en af de danske webshops jeg kender og søge efter modellen der.

Jordans måske?

Jeg starter min søgning med bare at skrive ”Jordans Danmark”. Grunden til det er, at jeg ved, at Jordans kan være lidt dyrere end så mange andre sportssko. Så det er ikke alle sportsforretninger, der fører dem. Og for ikke at spilde min tid med at kigge efter modellen hos shops, der ikke fører ”Jordans”, så går jeg direkte til shops, der har Jordans modeller.

Og ganske rigtigt, jeg får ikke så mange webshops frem på min liste. Men dem, der kommer, vil jeg lige screene. Måske har de alle sammen den model, jeg leder efter. Er det tilfældet, så er der andre parametre, der spiller ind for, hvorfra jeg vil købe skoene. Det kan være noget med leveringstiden eller fragtprisen. Begge dele spiller en stor rolle for mig. Kan jeg få dem leveret hurtigt? Kan jeg måske få rabat på fragtprisen? Måske helt gratis fragt.

Ja, jeg er både en utålmodig og prisbevidst person. Så hvis jeg kan få begge dele, så vil jeg naturligvis helst handle det sted, hvor de tilbyder fri fragt og hurtig levering.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *