Kedeligt

Endnu en kedelig lørdag, hvor ikke skal noget. Mine venner er på ferie – i Skagen. De har sendt et billede via Messenger, hvor de i en eller anden strandkant. Med bukserne smøget op til over knæene. Hver især med et par sko i hånden, og man kan se, at vinden blæser. Deres hår står op i flotte glorier omkring deres hoveder. Under billedet står der bare ”God sommer”. ”Tak” tænker jeg, ”I bliver forkølede. Det skal jeg ikke nyde noget af.” Ja, jeg er lidt misundelig, over at de er i Skagen, og jeg ikke også er på ferie. Et eller andet eksotisk sted. Var jeg det, så ville jeg sende dem en selfie med mig selv og nogle af de mennesker, jeg har mødt siddende under et palmetræ, og nyde cool drinks.

Jeg er bare i København

Jeg er dog ikke på ferie et eksotisk sted. Jeg er bare herhjemme i København, hvor jeg forsøger at nyde, at jeg har ferie. Det er svært. Jeg er jo vant til at rejse ud, når jeg har fri. Så det her med at lære at være turist i sin egen by er måske det, jeg burde fokusere på. Det gider jeg bare ikke. Jeg har ikke lyst til at tage ind til Glyptoteket og kigge på ægyptiske mumier og græske guder. Slet ikke. Jeg har lyst til at more mig. Gå i byen. Gå på bar og drikke mig fuld. Men jeg er jo også en god borger. Så det gør jeg heller ikke. Drikker mig fuld altså. Jeg går ikke på bar. Jeg går ikke på diskotek for at danse. Det er ligesom ikke sjovt at danse med mundbind på, vel?

Sidder hjemme og sumper

Nej, jeg sidder bare herhjemme og lægger mærke til alle de lyde, som her er i bygningen. Jeg kan høre, min ovenbo er i gang med et eller andet forbedringsprojekt i sin lejlighed. Det lyder faktisk, som om at han er ved at slibe gulvbrædderne ned for at kunne lakere dem igen.
Måske er det noget, jeg skulle overveje at bruge min ferie på?

Ikke tale om. Jeg skal ikke til at leje håndværker her. Det kan jeg betale mig fra. Og det vil jeg gøre, hvis det bliver nødvendigt. Det er ikke nødvendigt. Nu. Men måske om et års tid.
Kigger rundt omkring i min bolig. Du ved, jeg går rundt på må og få. Venter på, at noget skal ske. Der sker intet. Så jeg må selv sætte noget i gang. Men jeg kan ikke finde på noget fornuftigt. Det eneste er at få gjort min lejlighed 100% ren.

Billig vinduespudser skal starte

Så, jeg har fundet en billig vinduespudser i København, som kan komme og få ordnet mine vinduer. Det vil forhåbentligt anspore mig til at få gået alle mine køkkenskuffer og køkkenskabe igennem.

Ja, jeg ved det. Jeg er en regnorm. Jeg gør ingenting, medmindre der er nogen, som gør noget her i huset. Jeg sætter mit håb på, at vinduespudseren vil kunne medvirke til, at jeg finder motivation til at gøre noget, godt for mig selv og min bolig.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *