København igen

Det er noget af en balancegang at komme igennem denne periode. Vi har en klinik her i København, hvor vi behandler en masse mennesker, der har smerter. Vi bruger fysioterapi, akupunktur og massage. Og vi er gode. Vi havde mange kunder, som fandt os via nettet. Når vi spurgte dem om, hvor de havde om os fra, så var svaret oftest: ”Jeg søgte på nettet, du ved: ”Fysioterapeut København & Valby” og så fandt jeg jer.”

Henvisninger

Nogle svarer dog også, at de har hørt om os fra venner eller bekendte. Vi havde fx en klient, hvis partner havde brugt os tidligere til at få noget genoptræning.

Men nu er der ikke så meget trafik i butikken. Det har Corona-virusset sat en stopper for. Vi må gerne behandle folk, som ikke kan vente på behandling. Det betyder med andre ord, at vi behandler dem, som har flest smerter. Andre, som kom her, fordi det bare var forebyggende arbejde, vi lavede for dem – fx massage til at lære at slappe af med, må udsætte deres behandlinger. De har ikke en lægeerklæring, for at deres behandling er absolut nødvendig. Desværre. Det går ud over forretningen. Men vi kan faktisk ikke gøre noget andet. Vi glæder os bare til, at vi alle sammen kommer ud på den anden side af dette mareridt, og til, at samfundet vender tilbage til normale tilstande igen.

Sportsmassage

Det kommer muligvis til at tage længere tid, end vi tror. Jeg er dog overbevist om, at vi nok skal klare os igennem krisen. Og den positive tanke er jo, at når vi er kommet igennem den, så får vi virkeligt travlt. Der vil helt sikkert være mange mennesker der for brug for vores viden og kunnen.
Fx så kan jeg forestille mig, at der lige pludseligt vil være mange, der søger efter ”sportsmassage København”, fordi de er kommet ud af form. Når de så vender tilbage til træningen, vil der sikkert være mange ømme muskler, der skal masseres. Det er da nærliggende, ikke? Det faktum, at man ikke kan gå til håndbold eller fodbold, betyder jo, at man ikke holder musklerne ved lige. Også selv om man går eller løber lange ture.

Ansvarlighed tak

Men vi må jo være ansvarlige overfor hinanden og udvise stor forsigtighed. Det er dyrt. For nogle koster det rigtigt meget. Arbejdspladser går tabt, virksomheder lukker. Også selv om regeringen gør det bedste for at redde økonomien. Som sagt, så har vi skruet helt ned for blusset her i min virksomhed. Det har været nødvendigt. Men vi kommer igennem det. Og når vi kan skrue op for blusset igen, så står vi måske stærkere end før. Hvem ved. Det er ikke til at sige. Jeg håber bare, at der kommer en ende på den her nedlukning snart.

Meget af tiden, vi har til overs i disse uger, bruger vi på at dygtiggøre os. Vi læser en masse undersøgelser om, hvilke metoder der virker bedst på forskellige sportsskader. Vi udveksler en del mails imellem os omkring nye ideer til, hvordan vi fremover kan tackle andre sager. Og vi venter.

Læste du i øvrigt denne artikel, der også handler om København?

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *