Køre til Italien

Vi blev gift for 6 år siden. Men vi kom aldrig på den bryllupsrejse, som vi havde lovet hinanden. Dengang drømte vi om at komme til et eksotisk sted og bo der i total luksus i 14 dage. Måske Thailand eller Vietnam. Vi kom aldrig afsted, fordi vi fik ret hurtigt travlt med karriere og børn, efter vi blev viet. I dag har vi begge to gode jobs og to små børn. En på 4 og en på 3.

En rigtig familie

Vi er en glad og sund lille familie. Vi er glade for vores liv. Også selvom det kan være meget krævende med to små børn. Når ungerne er puttet, og vi har tid til at slappe af sammen, taler vi ofte om, hvor vi kunne tænke os at rejse hen i næste ferie. Vi mener, at børnene er ved at være store nok til at kunne klare en længere rejse.

Og egentlig, så kunne jeg godt tænke mig, at vi får lært dem i en tidlig alder, at de skal opføre sig pænt, når vi rejser. For det gør vi meget. Vi rejser så meget, vi kan. Bare ikke på bryllupsrejse?!
I går talte vi om, at vi er ret heldige. Vi har mulighed for at køre i sommerhus med vores børn. Turen tager kun 1,5 time.

Et mobilhome i Italien?

Måske kunne vi gøre noget ud af den idé, som min mand fik i sommers: Vi kunne køre sydpå og bo i et mobilhome i Italien – https://danskbilferie.dk/camping/info/mobilhomes-italien –  i nogle uger til næste sommer. Det vil være lidt nemmere med to små børn at bo i et mobilhome end i et telt. Men det vil give os de samme muligheder for at møde mennesker og opleve stedet på nært hold, som hvis vi boede i telt på en campingplads.

Jeg må indrømme, at jeg synes, idéen er rigtig god. Jeg er bare i tvivl om, at børnene kan klare så lang en køretur. Italien er jo langt væk. Måske kunne vi lave en kombination med at flyve og, så leje en bil. Vi kunne måske flyve til Venedig og køre derfra op til campingpladsen. Et besøg i Venedig kan godt være kompensation for en manglende bryllupsrejse.

Køre selv til Gardasøen

Ideen slår mig som fantastisk. Tænk, at man kan få et mobilhome, som giver de samme bekvemmeligheder som et sommerhus. Det ligger bare ikke i et sommerhusområde, hvor folk som regel holder sig for sig selv. Det ligger i tilknytning til en camping, så man kan deltage i campinglivet på lige fod med dem, der bor i telt.

Jeg tror faktisk, at jeg vil gøre alvor af ideen. Vi skal planlægge en rejse sammen med vores børn til sommer. Vi skal til Venedig – hvor vi skal bo på hotel – og derefter skal vi på campingferie, men bo i mobilehome i Italien. Et eller andet dejligt sted i det nordlige Italien. Måske ved Gardasøen. En kør selv ferie med camping ved Gardasøen lyder da som en fantastisk oplevelse, ikke? Vi vil selv kunne sætte tempoet, og vores børn vil få deres første ferieminder fra udlandet.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *