Kviklån

Lån-penge.site kviklån oversigt finder du gode tilbud på kviklån. Du finder ikke bare de billige kviklån men også alle de gratis. Kviklån kassekredit er gået hen og blevet super populære blandt den danske befolkning, og det er der flere årsager til.

Nye kviklån

De nye kviklån optages på en helt anden måde, end da de “gamle” så dagens lys for første gang. Det er ved at være nogle år siden, at de første hurtige lån online kom til landet, og meget er sket siden, som du kan læse mere om på Lån-penge.site.

Dengang blev lånene kaldt for SMS lån, fordi man skulle låne via SMS. Långiver og låntager sendte altså SMS’er frem og tilbage med diverse informationer, og hvilket blev startskuddet til de populære online forbrugslån.

Den “nye” måde at låne penge online på, er stadig ved hjælp ved telefonen, altså din smartphone. Det er heldigvis slut med at skulle låne via SMS, for nu kan du bare tilgå långivers hjemme optage kviklånet.

Dyreste og billigste kviklån

Der er ingen tvivl om, at kviklån har været utrolig meget i vælten gennem årene. Der er flere årsager til den megen omtale, og vi vil herunder kigge på de væsentligste.

De billigste kviklån er faktisk gratis i 30 dage og endda helt op til 60 dage, hvis du er ny kunde. Det vil sige, at alle nye kunder kan få første kviklån gratis i en måned eller to. Men det er naturligvis ikke på grund af de billige kviklån, at lånene bliver omtalt i medierne.

Optag kviklån kassekredit her hos Kviklån Info DK

Dyreste kviklån har omvendt en “pæn” ÅOP, hvilket vil sige, at renterne og gebyrerne ligger i den høje ende. Overholder du dine afdrag, er ÅOP dog ikke voldsom høj, men misligholder du dem, så får du de dyreste kviklån.

Grunden til, at renterne og gebyrerne er højere end ved de klassiske banklån, er, at du kan låne penge uden sikkerhed. Da du slipper for at stille sikkerhed i form af pant, har långiver ingen garanti for at få sine penge tilbage. Derfor bliver långiver nødt til at kræve højere renter og gebyrer.

Megen omtale

Kviklånene har muligvis fået megen omtale, men det afholder altså ikke folk fra at optage dem. Der bliver optaget kviklån for adskillige hundrede tusinde kroner dagligt, og det skyldes ikke mindst den hurtige udbetaling af lånet.

Har du brug for penge nu og her med det samme, så er kviklån din eneste mulighed. Det tager 2 minutter at ansøge, og du får udbetaling på 1-30 minutter hele døgnet rundt. Og ikke bare lynlån udbetaling døgnet rundt, men også ugen rundt – herunder også lån udbetaling weekend. Af samme grund kaldes lånene også for lynlån oversigt, fordi de er så lyn hurtige.

Så har du akut brug for penge, så har du altid den mulighed, at du kan gå på nettet og optage et online lån. Bankerne hverken kan eller vil hamle op med den teknologi, som ligger bag de online kviklån

Krav til ansøger

Der er ikke mange krav, til dig som ansøger, men der er dog et par stykker, som du skal kunne opfylde. Nedenfor har vi listet kravene i vilkårlig rækkefølge:

  1. Du skal være fyldt minimum 18 år
  2. Du må ikke være registreret i RKI
  3. Du skal være dansk statsborger
  4. Du skal have NemID

Tidligere var det ikke muligt for studerende at optage kviklån, men det er det nu. Kviklån studerende kan låne på samme vilkår som alle andre.

Kviklån på kontanthjælp

Kontanthjælp sidestilles af de fleste långivere med en fast indtægt, og derfor er det muligt at tage et kviklån eller få en kassekredit, selvom du er på kontanthjælp. Du skal dog være opmærksom på, at låner du mere end 10.000 kr., regnes det udbetalte beløb som en del af din formue. Din formue må ikke overstige 10.000, når du er på kontanthjælp.

Dagpenge er også at regne som en fast indtægt, så det kan du godt. Det gælder også kassekredit, som du også kan få på dagpenge.

OBS: Det er ikke alle ovenstående udbydere, der tilbyder lån til kontanthjælpsmodtagere.

Kviklån WIKI

Kviklån er et lån med en kort løbetid (typisk 30 – 60 dage), og med et lille lånebeløb (typisk 100 – 12.000 kr.). Kviklån optages altid online, og du får lånet udbetalt med det samme 24/7. De førende udbydere af kviklån er blandt andet VIVUS, Basisbank, Lendon, Simbo, Ferratum og Leasy.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *