Lån penge til hulmursisolering

Som boligejer er der mange ting at gøre når det kommer til at vedligeholde boligen både inde og ude. Nogle er svære beslutninger og kræver måske hjælp fra din bank eller lign. Andre er ret lige til og kan også meget nemmere finansieres enten med banken eller helt udenom.

Hulmursisolering er en af de ting som vi gang på gang ser boligejere gå uden om fordi du ikke kan se din forbedring her og nu. Det er en kæmpe fejl fordi det ikke koster ret meget og er hurtig tjent hjem igen.

Din typiske besparelse er mellem 4.000 og 10.000 kr. på et ganske almindeligt 1-familiehus med ca. 100m2 ydervæg. Har du i dag fjernvarme så vil din besparelse ligge på ca. 4.000 kr om åre tog bruger du elvarme så er den godt og vel 10.000 kr.

Mange steder kan du få en autoriseret håndværker til at gøre det for dig for mellem 250 og 300 kr. pr, m2.
Så selve investeringen koster altså i omegnen af 25-30.000 kr. og det er mange penge her og nu for noget der ikke ser ud af noget

Lån pengene – der findes alternativer til banken der kan betale sig

 

Hvis du som mange andre tænker at de 25-30.000 dem vil du hellere bruge selv på en ferie så er du ikke alene. Men tænkt lige på det her. Lad os antage at dit hus ligger sådan lige midt i besparelsen oven for.

Din investering er 30.000 kr.
Din årlige besparelse er: 6.000 kr.
Du er færdig med at betale om ca. 5 år

Hvert år kan du betale 6.000 tilbage på dit lån.

Vi ved også at bankerne ikke lige frem er de bedste venner i disse år og derfor har mange svært ved at låne penge selvom man kan påvise besparelsen og dermed sagtens kan betale lånet tilbage på de relativt korte tid.

Derfor anbefaler vi at du kigger på de andre muligheder, der er for at kunne låne penge billigt. Vi ved godt at alle advarselslamper sikkert lyser når man hører alternative muligheder, men tjek det lige en ekstra gang inden du afskriver muligheden. Når der er tale om relatuvt små lån med kort løbetid, så er det faktisk ikke helt så slemt som man skulle tro. Banken skal jo også have renter og gebyrer og det er ikke altid nemt at gennemskue, hvad den endelig pris bliver før du sidder dernede. På denne måde kan du rent faktisk låne penge til din hulmursisolering uden at du involverer banken og det kan altså ske til ret fordelagtige renter.

Det er bare en af dine muligheder når du skal låne til at sætte boligen i stand. Husk at der er andre ting du kan gøre noget ved for at få et bedre indeklima og det koster måske også penge. Læg en plan og få hjælp til at finde den bedste løsning for dig.

Vi anbefaler at du starter i banken med et godt budget der viser udgifter og besparelser, samt forventet løbetid. Hvis de afviser dig så kig på dine andre muligheder for de er der altid

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *