Læs hvordan du forbedrer din online synlighed

Din online synlighed kan have en stor indflydelse på din forretnings succes, når det kommer til online salg. Der er meget konkurrence online, og flere og flere virksomheder er ved at få øjnene op for hvor værdifuldt det er at være nummer ét eller i hvert fald på side 1, når der bliver søgt på relevante søgeord.

Optimér din hjemmesides indhold

For at det skal være interessant for de besøgende at læse mere om ting inde på din hjemmeside frem for dine konkurrenters hjemmesider, så skal du helt klart have styr på den del af din hjemmeside, der hedder indhold. “Content first” som mange professionelle siger eller i hvert fald har sagt på et eller andet tidspunkt. Hvis du har meget tyndt indhold på din hjemmeside, så er det nok der, du skal starte. Hvis du eksempelvis har en masse artikler på 300 ord, så kan du få dem til at fylde 1000 ord for at komme godt rundt om det pågældende emne. Der skal selvfølgelig ikke være fyldeord. Vi snakker om 1000 ords rigtigt indhold, som folk kan bruge til noget.

Efter du har fået styr på indholdet, så kan du begynde den proces der hedder linkbuilding. Der findes ikke så mange kataloger og lignende, hvor du kan få dit link placeret i Danmark. Af denne grund kunne det være en god idé at tjekke hjemmesider ud som denne her, hvor du kan finde billig linkbuilding, gratis linkbuilding lister og meget andet.

Hold dig opdateret på SEO nyheder

Hvis du er meget seriøs omkring at få din hjemmeside til at ramme første side, så bør du følge Brian Dean ligesom mange andre professionelle gør. Han skriver meget gode artikler om emnet, og så undersøger han også en masse andre ting. Resultaterne får du typisk helt gratis, og så undgår du selv at skulle teste alle mulige ting af, for det har han jo gjort for dig.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.