Lav din egen beskyttelse til GoPro med patchwork

Har du købt et GroPro, så har du det med stor sandsynlighed også kært. Derfor er det også vigtigt, at du sørger for at passe godt på det. Én ting er, at det er et actionkamera, der er udviklet til at kunne modstå det meste, men noget helt andet er dog, at du stadig bør passe godt på det, når det f.eks. ligger i tasken.

Der er ikke nogen grund til at påføre det unødig skade, selvom det kan holde til det meste. I og med, at der ikke kan findes deciderede sleeves til et GoPro, der beskytter det med en form for stof, så er det oplagt, at du selv fremstiller det med patchwork. På denne måde kan du nemlig kombinere to af dine interesser.

Det er samtidig også noget, der giver dig mulighed for at skabe en form for beskyttelse, der ser ud, som du synes, det skal se ud. Det er ikke alle, der har denne muligheder. Derfor er det naturligvis også en oplagt idé, at det er noget, du vælger at udnytte, i og med, at du har muligheden for selv at lave et sådant sleeve.

Brug dit GoPro til at dokumentere processen

Hvis du gerne vil gøre det endnu sjovere, så er det naturligvis også oplagt, at du vælger at dokumentere processen ved at optage det med dit GoPro. Som der også er givet udtryk for ovenfor, så er det noget, der giver dig mulighed for at kombinere to af dine interesserer, hvilket særligt gør på netop denne måde.

Der er også mange, der driver blogs eller YouTube-kanaler, der handler om bl.a. patchwork. Hvis det også er noget, du gør dig i, så er det naturligvis oplagt, at du laver et blogindlæg eller en video til YouTube, hvor du beskriver processen bag og viser din lille film, når du skal lave din egen beskyttelse til dit GoPro.

Hvis du også har et traditionelt cover til dit GoPro, som du f.eks. har købt hos Evermart.dk, så kan du også vælge at sammenligne din egen beskyttelse med dette cover. Der er mange muligheder, så derfor handler det naturligvis også blot om at være nysgerrig og lade kreativiteten tage over, når du laver sådan noget.

Hvor går grænsen?

Du kan lave mange typer af beskyttelse til dit GoPro-kamera med patchwork, men hvor går grænsen? Den går lige netop dér, hvor du selv vælger at sætte den. Hvis du f.eks. hellere vil lave en lille taske, som du kan dit GoPro-kamera i, som du også kender det fra f.eks. et DSLR, så kan du også sagtens vælge at gøre dette.

Det er dog en kende nemmere blot at lave en form for sleeve, som du kan vælge at bruge til at beskytte dit kamera. Samtidig er det også noget, der er hurtigere at lave. Hvad du vælger at give dig i kast med er dog helt op til dig selv, da der ikke er andre end dig, der sætter grænserne for, hvad du vil kaste dig ud i.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *