Massagestøvler?

Nu, hvor sæsonen virkeligt er i gang – med hele marathonløb – og alle de halve, er du selvfølgelig obs på, hvilke stævner du vil deltage i. Og du træner naturligvis for at kunne præstere dit bedste. Du løber hver morgen. Du løber hver aften. Og du føler, at du er godt på vej imod dit mål. Er du det? Hvad siger din træner? Er han tilfreds med dine præstationer i træningsforløbene, I har sammen? Svar mig helt ærligt. Nej, han er ikke tilfreds. Og han ved godt, hvorfor du ikke når den præstation, som han ved, at du kan nå. Han ved nemlig godt, at du træner i hemmelighed. Han fortæller dig hver gang, at du skal give din krop tid til at komme sig efter træningen. Den er hård. Derfor må du ikke træne i hemmelighed. Og det er klart, at I ikke har taget en åben dialog om, at du faktisk ikke lytter til ham.

Lækre Recovery Boots

Du har ellers fået al den hjælp, han kan give dig. Du har endog fået et par ret dyre Recovery Boots fra Optimasport i fødselsdagsgave af ham.

Ved du, hvad? Du bør tænke dig om. Du bør indse, at din træner har en stor kærlighed til dig. Du bør give ham en undskyldning, fordi du har ignoreret hans råd og vejledning. Og du bør finde det par Recovery Boots, han gav dig frem, og tage dem på. Du vil nemlig mærke, at du får det bedre, når dine trætte benmuskler kan bevæge sig igen. Og du vil blive en bedre sportskvinde. Du vil nemlig forstå, at din træner har ret: Kroppen har brug for hvile – især når du træner til et stort stævne.

Kærlighed til sport

Har jeg været for aggressiv i min argumentation? Sikkert! Det er, fordi min kærlighed til dig – og den sport du elsker – stadigvæk eksisterer. Jeg vil gerne have, at du præsterer fint til stævnerne. Jeg vil dog også gerne have, at du ikke udsætter dig for at tilegne dig skader. De opstår måske ikke lige nu, hvor du gør meget ud af træningen. Men de kan sagtens opstå, når du begynder at slappe af – efter sæsonen. Så brug dine Recovery Boots hver dag. Efter træning. De sikrer, at dine ben ikke bliver overbelastede. Altså muskulaturen i dem. De giver dig dermed sikkerhed for, at du kan blive ved med at træne hårdt. Og det har du brug for.

Brug dem!

De Recovery Boots, som du fik, er måske ikke de ideelle for dig nu. Det var de, da du fik dem. Men eftersom du har taget nogle initiativer på egen hånd, så synes jeg, at du bør få en snak med din træner om dem. Det kan være, at du har brug for et par, der er lidt længere i benene. Det kan være, at du har brug for et par, der kan give lidt hårdere massage. Det kan være, at du har brug for et par Recovery Boots, der flere kamre, så massagen kan målrettes bedre. Det vil du finde ud af – men kun hvis du samarbejder med din træner.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *