Nøglen kom aldrig

For tre måneder siden slog jeg op med min kæreste. Det gik bare ikke længere med vores forhold. Hun tog det sådan set helt fint. Jeg havde faktisk troet, at det ville være meget sværere at gøre en ende på det, end det var.

Jeg hjalp hende med at finde et andet sted at bo. Og hun begyndte lige så stille at flytte ud. Det er hun sådan set stadig ved. Og det irriterer mig i den grad, at hun ikke er blevet færdig med at hente alle sine ting.

Besynderlig fyr

De møbler, som hun ejer, har hun fået flyttet. Men der sker lige det at så har hun glemt en eller anden dims. Og så kommer hun uanmeldt og finder den. Og går igen.

Jeg kunne se det i går, da jeg kom hjem fra mit arbejde. Hun havde været der. Havde taget en makeup børste og var gået igen. Hvorfor i alverden har hun ikke taget hele æsken med makeup, som jeg har pakket sammen for hende? Det ville da være meget mere effektivt!

Ok, jeg tror, jeg ved hvorfor. Men den går ikke. Hun skal ikke regne med, at jeg vil have mere med hende at gøre. Vi er færdige med hinanden. Og det kommer ikke til at ske, at jeg bare vil overveje det.

Vil ikke give mig nøglen retur

Det irriterer mig også, at hun ikke vil give mig nøglen til lejligheden tilbage. Jeg har faktisk bedt hende om at give mig den rigtigt mange gange nu. Men hun er klog nok til at ligesom glemme det, inden hun går igen. Du ved, hun starter en samtale om et eller andet ligegyldigt for at henlede min opmærksomhed på andre ting – og så smutter hun bare.

Det er jeg nødt til at gøre noget ved. Det kan jo godt tænkes, at jeg har vennerne på besøg, og så vil det ikke være særligt rart, hvis hun lige pludseligt dukker op. Det er sket en enkelt gang. Jeg havde besøg af en sød pige. Det blev en ret akavet situation.

Sådan nogle situationer har jeg ikke lyst til at komme ud i igen. Jeg vil gerne have mit privatliv i fred.

Find en låsesmed

Så beslutningen er taget. Jeg skal 1: Finde en låsesmed i København, som kan komme og omkode min lås. Det sætter i det mindste en stopper for, at hun selv kan lukke sig ind. Og 2: Jeg skal finde nogle større kasser og lægge de sidste af hendes ting i dem, og så skal de sendes hen til hende.

Jeg starter med at ringe til en billig låsesmed: https://www.dencyklendelaasesmed.dk/. Dernæst går jeg i supermarkedet for at finde nogle gamle papkasser. Bare en to tre stykker. Og så går jeg hjem og pakker kasserne ned i kasserne. Derefter ringer jeg til et transport firma. Det behøver ikke at være et flyttefirma. Måske bare sådan et, der tilbyder at transportere ting i den størrelse fra det ene sted til det andet. Om hun så finder på at kime mig ned, er jeg ligeglad med. Jeg kan jo bare blokere hendes nummer. Jeg skal bare have fred fra hende. Jeg skal videre i mit eget liv.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *