Patienterstatning lokalt

Vi har altid meget at lave her på kontoret. Der kommer hele tiden nye sager. De fleste sager er erstatningssager, vi skal behandle. Vi er et advokatfirma, og vi har kontorer i mange dele af landet. Erstatningssager er et af vores specialer. Vi har især sager om offererstatning og patienterstatning. Men vi tager os også af sager, der handler om bodeling og familieforhold.
Det er sådan set ligegyldigt, hvad det er for en type sag, så kan vi bistå vores kunder. Og det gør vi godt.

På hovedkontoret

Jeg arbejder som sekretær i firmaets hovedkontor. Det er mig, der står for alt det logistiske. Det hænder, nemlig at vi er nødt til at bede en af vores advokater i København om at rejse for at hjælpe vores advokat i Silkeborg med en særlig kompliceret sag. Det kan også ske, at en af advokaterne i Aarhus skal besøge advokaten i Vejle, for at de sammen kan løse en opgave. Så er det mig, der sørger for enten en flybillet, eller en taxatransport, hvis der ikke er en firmabil til rådighed. Det kan være ret forvirrende en gang imellem at skulle holde styr på kalendere for advokaterne i det store netværk, vi har. Men det er som regel også sjovt.

Tjekker altid lige

Når jeg kan se, at den eller den advokat skal fra Aalborg til Esbjerg eller fra Horsens til Kolding, så plejer jeg at ringe dem op for lige at tjekke, at jeg ikke har misset et eller andet i deres kalender – det fungerer også godt som en lille reminder til dem om, at de ikke skal lave aftaler på den eller den dag eller tidspunkt. Jeg får lige mindet dem om, at de skal ’ud af huset’ som vi kalder det, når de ikke er i den by, hvor vi har kontor. Hvis de skal i retten, eller ud til en eller anden styrelse, så kalder vi det ikke for ’ud af huset’.

Altid glade for at høre fra mig

Når jeg ringer dem op, bliver de altid glade for at få en lille sludder med mig om alt og intet. Jeg tror, at de værdsætter at få et lille frikvarter på 5 minutter. De har vanvittigt travlt. Og det er rart, at vi altid afslutter samtalen med en joke eller en god historie. Der er én af advokaterne i Fredericia, som er min favorit. Hun er arbejdsskade advokat. Hun har altid så nemt ved at grine. Og hun er altså god til at fortælle sjove historier. Vi taler godt sammen, når vi ses til den årlige julefrokost.
Der er også nogle af advokaterne i Kolding, som er rigtigt søde. Men der er også én, som altid er sur. Han er virkeligt dygtig, men han svarer altid meget kort på mine spørgsmål. Jeg har ikke knækket nødden endnu. Hvordan får jeg ham i tale. Han er skræmmende. De andre advokater siger, at jeg ikke skal tage mig af, at han er kort for hovedet. Han er stresset. Det er ikke mig, der er noget galt med. Det ved jeg godt. Det ville dog være godt at lære ham bedre at kende.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *