Permanent hårfjerning hjemme

Laser hårfjerning hjemme virker det, kan du se på Øjenlågsoperationer.dk. Og som du kan se, så er der mange gode anmeldelser fra diverse brugere af IPL. Den gode erfaring som brugerne har, viser altså, at permanent hårfjerning med laser virker til hjemmebrug.

Hvordan virker en laserhårfjerningsmaskine? Med en IPL laser hårfjerner (Intenst pulserende lys) bliver der sendt laserlys ned i selve hårsækkene. Laserlyset omdannes til cirka 70 graders varme, som derefter destruerer hårsækkene.

Dog er det ikke alle hårsække, som bliver destrueret første gang. Hvor ofte skal der udføres laser hårfjerning hjemme er normalt omkring 5 – 7 gange. Heldigvis koster det ikke ekstra, uanset hvor mange gange du skal bruge laseren.

Udføres den permanente laserbehandling af uønsket hårvækst hos en kosmetisk klinik, skal du betale per gang. Hvad er prisen for permanent hårfjerning? Prisen ligger fra mellem 500 – 2500 kr., og den kommer meget an på hvor på kroppen, hårfjerningen skal foretages.

Skal du have fjernet hår på arme, ben, ansigt, ryg, overlæbe eller bikinilinje, er der stor forskel. Jo større område jo højere vil prisen være, hvilket giver god mening. Det er blandt nogle af Danmarks større kosmetik- og privatklinikker som Cerix, som udfører hårfjerning.

IPL Laser hårfjerning er populært

Flere og flere kvinder vælger at få foretaget laser hårfjerning for at slippe for:

  • Tidskrævende barberinger
  • Røde knopper
  • Uønskede hår på kroppen

Er man ikke gør det selv typen, kan man som sagt få fjernet sine hår med laser i en klinik. Det tager cirka 20 – 30 minutter pr. gang, hvilket de fleste kan finde tid til. Når hårene efter nogle behandlinger er væk, vil du spare meget tid på ikke at skulle barbere sig.

Især for kvinder er det et irritationsmoment og noget, som mange kvinder er flove over, blandt andet at have hår på arme, ben samt hår på overlæben. Disse hår kan du blive permanent fri ved at få foretaget en laserbehandling.

Én ting, som er vigtig at holde sig for øje, er, at lyse, grå og røde hår ikke indeholder pigment, og derfor virker laseren ikke på disse hårfarver.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *