Pift din kjole op kvinde!

Det kan være vanskeligt at vælge det rette tilbehør til en kjole, når man både skal få smykker, sko, taske etc. til at gå op i en højere enhed, men det behøver det ikke være med nogle få råd.

Accessories skal passe til kjolen

Først og fremmest skal du tænke over, at dit tilbehør passer til farven på din kjole. Farven på din kjole er en vigtig del af dit outfit og ved at få dit tilbehør til at matche med farven på din kjole, får du et look, der ser overvejet og afbalanceret ud.

Smykkerne skal matche

Har du for eksempel en mellemblå kjole på, kan du bruge tilbehør i lyseblåt, eller du kan vælge den mere enkle løsning og vælge sølv eller guld i dine smykker, og så matche sko og taske med kjolen. Det kan være sort eller neutrale farver som beige eller brun, eller du kan vælge noget med blåtoner.

Pas blot på med, at det ikke bliver for ”matchet”, for det kan også gå den anden vej. For eksempel Ole Lynggard smykker og Georg Jensen smykker har smukke basissmykker med personlighed, der passer til alt.

Det kan også være, at din kjole har flere farver og i stedet for at matche med den mest dominerende farve, kan du vælge en af de andre farver i kjolen at matche med. Det giver også et godt look.

Har du en kjole med masser af mønster eller farver, bør du vælge noget mere neutralt tilbehør. Det kan være beige sko og taske og for eksempel guldsmykker.

Til gengæld kan du gå mere amok, hvis din kjole er mere neutral. Det kan være en beige kjole, hvor du sætter noget rødt tilbehør til. Det ser altid godt ud.

Hvis du vil sætte prikken over, kan du overveje et elegant ur som for eksempel et fra Certina.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *