Rejsetips for forretningsrejsende

Det kan være en udfordring at rejse for forretning. Du er limet til din lab top og mobiltelefon, fordi du skal være tilgængelig. Du skal måske sove på flyet, fordi du har et vigtigt møde, når du ankommer, du skal pakke til en ny tur hele tiden etc., og det kan være svært at holde alle bolde i luften.

Når jeg rejser for forretning og også ferie såmænd, booker jeg altid hos rejsepriser.dk, fordi de altid har konkurrencedygtige priser på flybilletter. Min sidste tur gik til Italien, og jeg fandt særdeles billige flybilletter til Rom. Så at benytte rejsepriser.dk er hermed mit første tip.

Tip nr. 2 til flyrejser

Mit andet tip er, at alting bliver meget nemmere – også for dig selv – hvis du bevarer det gode humør. Det kan være surt og nogle gange udfordrende, når et fly er aflyst eller forsinket, men det nytter ikke noget for nogen, hvis du bliver sur.

Man kommer altid længst med venlighed. Hvis du roser bookingpersonalet for deres arbejde og tålmodighed og venligst spørger, om de kan hjælpe dig med en ny forbindelse, fordi du har et vigtigt møde, vil de som oftest stå på hovedet for dig for at hjælpe.

Brug teknologi til din fordel. Det kan være apps til at bestille bord eller hotelværelser, Google Maps naturligvis etc. Skal du leje en bil, kan der være en ide i at anskaffe dig din egen Garmin navigation. Den fylder ikke meget og er nem at have med, og gør det at komme omkring meget lettere.

Tip nr. 3

Rejs kun med en carry on. Det er hurtigere og lettere, og du risikerer ikke, at din kuffert med vigtige papirer for eksempel ikke kommer frem. Lad de ting, du bruger hele tiden, blive i din kuffert, så den er nem at pakke.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *