Sådan markedsfører du dig på SoMe

Der er intet, som vækster lige nu. Bortset fra alt hvad der foregår online. Hvis du sælger dine ting online eller du gør din business digital, så burde du være fremtidssikret. Computeren er blevet en butik og en mødeplads. Det er der, hvor markedet er. I stedet for at råbe billige æbler, så er din bod rykket online. Der er fyldt med guldkorn at hente de fleste steder, men nu får du et overblik over de vigtigste faldgruber. Du har været totalt fokuseret på instagram og likes og alt det med SoMe de sidste par dage. Der sker bare ikke nok. Nu er du endelig i gang, og der er måske kun 100, der følger med. Men du vil så gerne ud over rampen. Du vil så gerne nå dine kunder. De ser dig ikke. De er væk. De er optagede af alle de andre på sociale medier. Dem der var skridtet før dig. Nu er det på tide at overhale dem sådan bare lige.

Du kan bruge en fotografoversigt. Det er billederne, der er vinduet, som de shoppende går forbi.

Kommentarer giver synlighed

Du har fundet ud af, at kommentarer fås bedst med:

  1. Konkurrence/give away
  2. Belønning for hver kommentar
  3. Sårbart, sjovt eller provokerende indhold
  4. Deciderede spørgsmål til læseren
  5. Selv at være synlig / aktiv

Men i den forbindelse er det vigtigt at huske en balance og ikke forcere noget, der skal have tid til at vokse. Du har besluttet mig for at gøre tre ekstra ting udover dine posts. Du vil a) lave en evt flere stories hver uge. Du vil b) kommentere på relevante posts på din feed. Du vil c) vænne dig til altid at afslutte med et spørgsmål på alle opslag.

Beskyt dig selv

Du har så downloadet appblock til telefonen for noget tid siden, og det er faktisk rart at kunne lægge den efter en halv time. Det samme har du på computer. Det er virkelig dejligt også. Det der med sociale medier skulle nødig fylde det hele. Men du kan ikke dy dig for at kigge hele tiden. Til sidst må du få en decideret arbejdstelefon. Men alligevel sidder du og taster ind for at tjekke det konstant. Måske du skulle prøve kun at tjekke en gang om dagen. Det ændrer jo ikke noget at holde sig konstant opdateret.

Det er vigtigt med et godt kamera, og du kan vinde iphone 11, som kan tage gode billeder. Hvis de er dårlige, så har du ingen kunder. De skal helst redigeres ens. Du kan lave nogle forindstillinger, så det altid bliver det samme lys, farvetema og lignende. Det skal nok give pote. Det er der, inden du får set dig om.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *