Sådan tænder du din partner over SMS!

Der er ingen tvivl om, det at kunne stimulere sin partner via beskeder er lige så vigtig som selve hyggen i sengen. En fræk besked i ny og næ er hvad en hver person kunne bruge i en hamrende travl hverdag. Et sted hvor man kan finde inspiration til hvad man skal skrive er ved at kigge på lovebuddy.dk hjemmeside (Tjek denne her hjemmeside: https://lovebuddy.dk).

Der er ingen tvivl om, at der ikke findes nået bedre end når man lige har været til et møde, også kigger man sine beskeder igennem og der ligger en vanvittig fræk besked fra ens partner – på den måde glæder man sig allerede til at komme hjem og se sin bedre halvdel. Ved at sende en fræk besked, ved den anden person også at du har tænkte på ham/hende. Desuden viser det også et overskud fra din side, at du i løbet af en travl hverdag lige finde tiden til at sende en sød tanke.

Vores bedste råd til dig

Er entydigt at du skal sætte dig i din partners sted, og tænke over hvordan du selv ville reagere såfremt en person sendte en sød besked. Det er klart, at du gerne må tilkendegive hvor meget du elsker personen, men det er bare så normalt, så det får ikke ens partner til at kigge med et lille sjovt smil.

Der skal simpelthen en sød lille fræk besked, som går lige til grænsen, og måske lidt over.

Derfor må små korte beskeder efterfulgt, af hvad du specifik tænker om personen være det mest optimale. Det er selvfølgelig relativt bredt, og netop til at kunne finde på idéer til hvordan og hvorledes du skal formulere dig i denne frække erotiske besked, har en af danmarks nyeste blogs (lovebuddy.dk) nemlig svaret til dig. De Producerer relativt meget indhold, som kan bruges i forbindelse med dette. Der er alt fra fun facts til forslag på enkelte erotiske produkter, og derfor alt hvad du skal bruge I denne process.

Skal jeg bruge online APP’s som Snapchat?

 

Det er helt op til dig selv, fordi vi har nemlig relativt mange positiv og negative historier i den retning. Der er ingen tvivl om, at hvis din kæreste og dig har et godt bånd, jamen så kan vi ikke se nogen grund til ikke at gøre det, men hvis du tværtimod er lidt nervøs eller bare ønsker at beskytte dit privatliv, så skal du blot lade være. Der findes et væld af uheldige historier, med billeder og andet som bliver uploadet efter man er gået fra hinanden, og sådan en situation skal du selvfølgelig have i bagtankerne når du begynder at sende billeder over Snapchat og andre online tjenester.

Fra dette indlæg synes vi du skal tage med, at du bør give hjemmesiden lovebuddy et kig. På denne finder du nemlig mere eller mindre alt mellem himmel og jord indenfor den erotiske branche – heriblandt inspiration til sexlegetøj og meget mere. Denne virksomhed modtager desuden gerne henvendelser, da alt deres indhold er produceret med forespørgsel fra læserne. Hertil kan du sagtens gå aktivt ind i en dialog på deres sider, for her er de ligeledes aktive, og forsøger på bedst muligvis at hjælpe deres læsere således de får det absolut bedste ud af de mange forskellige indlæg.

 

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *