Skadedyrsbekæmpelse til private & erhverv

Jeg tror, at det tidligere har været således, at de fleste serviceydelser var forbeholdt virksomheder og erhverv, da det ofte er forbundet med udgifter, der mange gange er for høje for en almindelig husstand.  Sådan er det heldigvis ikke mere, da der er kommet flere penge mellem hænderne på den almindelige dansker.

Jeg husker som barn, at jeg altid gerne har villet være skadedyrsbekæmper. En interesse der opstod i forbindelse med at en tekniker gik rundt og tjekkede rottekasser på tankstationen, hvor jeg arbejdede som fejedreng.  Han var altid sød og venlig og forklarede mig om sit arbejde, hvor han havde autorisation til at slå ihjel, som han sagde med et bredt smil.  På sit arbejde havde han en alsidig hverdag, hvor han med certifikat den ene dag sprøjtede væggelus på et hotel og den næste dag brugte han gas mod muldvarpe hos Miljøstyrelsen i den anden ende af København.  Så der var altid en ny dag med udfordringer. Som uddannet skadedyrsbekæmper skal man ikke være bange for at foretage en desinfektion i en lejlighed fyldt med lopper og væggelus.  Nogle gange var det ulækkert, hvor han blev sendt ud af kommunens skadedyrsbekæmpelse – andre gange var det en dans på roser, hvor han kunne komme hjem ligeså ren, som da han mødte ind på skadedyrscentralen om morgenen.

Men som tiderne har ændret sig er opgaverne blevet mere talrige, da privat skadedyrsbekæmpelse har gjort sit indtog. Nu ringer folk efter hjælp bare de ser et hvepsebo eller borebiller, da man ikke har tid til selv at ordne den slags småting.  Der bliver ikke skelet til pengene i så høj grad som tidligere.  Ligesom man også køber udstyr som insektfangere mod fluer, i stedet for at bruge den gammeldags fluesmækker.

Men tilbage til min store interesse for at blive specialist som skadedyrstekniker. Så har jeg i årevis dygtiggjort indenfor artsbestemmelse, der kan hjælpe mig med at kende forskel på møl og de mest forekommende skadedyr.  Det er en vigtig ballast, når man skal ud at hjælpe folk med deres problemer og altid give dem garanti på skadedyrsbekæmpelse.

Det er nu engang sådan, at hvis folk betaler for en ydelse, så forventer de i høj grad også, at de får fuld valuta for pengene. Jeg vil være der for at hjælpe – ikke kun tage folks penge. Sådan er jeg opdraget, og dette vil jeg ingenlunde gå på kompromis med.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *